Den store amerikanske kogebog

UDGIVELSESDATO 06-11-2015
FORFATTER Clementine Paddleford
ISBN 9788711443378
FILSTØRRELSE 6,43 MB
FILNAVN Den store amerikanske kogebog.pdf
Defalske9ere.dk Den store amerikanske kogebog Image
Den store amerikanske kogebog er ikke bare en kogebog - den er også et portræt af Amerika. USA er en smeltedigel af nationaliter, der hver især har bragt mad og skikke med sig. Den store amerikanske kogebog er koncentratet af dette fantastiske land. Her er mad fra New England til Hawaii, fra Florida til Alaska, fra Deep South, the Midwest og Creole Country. 500 opskrifter, testet gennem generationer.Clementine Paddleford var USAs første madskribent, hun skrev i 1940’erne for bl.a New York Harald Tribune og havde over 12 millioner ugentlige læsere. I slutningen af 40’erne fik den opgave at undersøge 'How America Eats', og begav sig ud på en rejse, der skulle blive på end en 1 million km. Hun rejste landet tyndt, gennem alle stater, og mødte de fineste kokke, bondemænd, fiskere, restauratører, husmødre mv. Hun samlede opskrifter fra dem alle til bogen 'How America Eats', der første gang udkom i 1960.Den blev i 2011 genudgivet i New York i en gennemrevideret og opdateret udgave med titlen 'The Great American Cookbook'Bogen er inddelt efter stater, og for hver stat får læseren en lille eller flere historier om de mennesker, hun mødte og den mad de spiste dér sammen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Den store amerikanske kogebog er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Clementine Paddleford. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Clementine Paddleford bog online og også downloade det gratis!

Den store amerikanske kogebog | Arnold Busck

Den store amerikanske kogebog er sådan et værk, man ikke lige bliver færdig med på en weekend. Der er stof til masser af bladrende eftermiddage og deraf følgende aktive sessions i køkkenet. Langt den overvejende del af retterne er ganske ligetil at frembringe.

Rufus Gifford, Den store amerikanske kogebog

Den store amerikanske kogebog er ikke bare en kogebog - den er også et portræt og historisk tidsbillede af Amerika. USA er en smeltedigel af nationaliter, der hver især har bragt madtraditioner ...

RELATEREDE BØGER

Min sag
Teser
FC Mezzi 5 - Dziewięć na dziewięciu
Farmanden
Skæld ud på gud
Star Wars: The Force Awakens
Das Fleisch-Kartell
Mord i sommernatten
Verdens 100 vildeste dyr
Femogtyve digte og en drøm
Med fremmedlegionen i verdenskrigen
Livet på Mississippi
De vises sten
Du skulle være gået
Tankens magt