Kærlighedens karma

UDGIVELSESDATO 29-03-2017
FORFATTER Barbara Cartland
ISBN 9788711628645
FILSTØRRELSE 5,99 MB
FILNAVN Kærlighedens karma.pdf
Defalske9ere.dk Kærlighedens karma Image
Lady Orissa Fane forlod England over hals og hoved – hendes eneste tanke var at komme væk fra sin stedmor, der på alle måder generede og mishandlede hende. Med sin glemsomme brors hjælp kom hun under falsk navn af sted til Indien, hvor hun håbede, at hendes onkel, oberst Henry Hobart, ville modtage hende med åbne arme. Om bord på skibet mødte hun den yderst ubehagelige major Myron Meredith, som hendes bror havde advaret hende imod, og som hun forsøgte at holde på afstand. Men det var svært, for lidt efter lidt opdagede Orissa, at hendes skæbne på mystisk vis var forbundet med denne major Myron Meredith.Barbara Cartland (1901-2000) var en engelsk forfatter til romantiske romaner, der er blevet solgt i adskillige millioner eksemplarer. Cartland udgav sin første roman i 1922 og har skrevet i alt 723 bøger, der er blevet oversat til 36 forskellige sprog. På grund af sin effektivitet i sin forfattergerning, er hun nævnt i Guinness rekordbog for flest udgivne bøger i løbet af et enkelt år. Barbara Cartland blev i 1991 hædret af dronning Elizabeth II som Dame Commander of the order of the British Empire til ære for Cartlands sociale og politiske bidrag, foruden sit forfattervirke, i næsten 70 år.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kærlighedens karma er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Barbara Cartland. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Barbara Cartland bog online og også downloade det gratis!

Kærlighedens karma af Barbara Cartland som e-bog

Kollektiv karma Ingelise og Steen Landsy. Loading ... Kærlighedens udvikling (Solveig Langkilde) - Duration: 14:01. Martinus Kosmologi 3,547 views. 14:01.

Kærlighedens karma af Barbara Cartland - Plusbog.dk

"1967 Kærlighedens Sommer - San Francisco, London, København" skrevet af Jens "Jam" Rasmussen. Året 1967 forbindes i høj grad med "The Summer of Love", den myteomspundne epoke, hvor hippie-bevægelsen åbenbarer sig i San Francisco og hurtigt forplanter sig til andre byer som København og London. Bogen portrætterer året 1967 på godt og ondt -

RELATEREDE BØGER

Din farvepsykologi
Kællinger
Moonie
"Bonjour" sollte man schon sagen können - 1941/47 - Ein Moselaner schlägt sich durch
Du skønne Venedig
Brud
Kongens død
Grønland langs Polhavet
Den spirituelle vej
Alle tiders bøger
Dödläge
The Pitted Ware Culture on Djursland
Hjerteblade