Marius i junglen

UDGIVELSESDATO 31-07-2015
FORFATTER Line Kyed Knudsen
ISBN 9788711460559
FILSTØRRELSE 9,49 MB
FILNAVN Marius i junglen.pdf
Defalske9ere.dk Marius i junglen Image
Marius deler værelse med sin søster Marie. Marie træder på Marius’ bil, og Marius kaster med Maries dukke. Men så kører dukken tur i bilen. Ind i junglen, der er fyldt med vilde dyr ...En bog i serien De små stribede, der henvender sig til de allerførste, nye læsere. Serien indeholder bøger på to niveauer:Et der retter sig mod de læsere, som netop har lært lydene og skal til at læse sammenhængende tekster (ca. lix 5). Se efter den med zebraen. Og et, der retter sig mod de læsere, der kan læse flereog længere ord, og som er i stand til at læse længere tekster (lix 8-12). Se efter den med tigeren. På begge niveauer er typografien stor, åben og let læsbar. Bøgerne er illustrerede, så illustrationerne fungerer som støtte for læsningen.Denne bog har lix 5 og lettal 12.Denne e-bog indeholder oplæsning af Githa Lehrmann og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Marius i junglen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Line Kyed Knudsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Marius i junglen online nu så nemt!

Marius Midtimellem - | eReolen GO!

Marius deler værelse med sin søster Marie. Marie træder på Marius' bil, og Marius kaster med Maries dukke. Men så kører dukken tur i bilen. Ind i junglen, der er fyldt med vilde dyr ... En bog i serien De små stribede, der henvender sig til de allerførste, nye læsere. Serien indeholder bøger på to niveauer:

Marius Midtimellem: Marius i junglen - Libris Digimental

Sieh dir an, was Marius Junglen (mariusjunglen) auf Pinterest entdeckt hat - die weltweit größte Ideensammlung.

RELATEREDE BØGER

Klassisk og moderne organisationsteori
Kuolema varasi lennon
Sebastians store quiz om dyr
Age
Der Bote
Så megen længsel på så lille en flade
Madonna
Stickstoff
Flipproletar!
Peter Jensen – Roman om en dansk socialdemokrat
Bridget Jones - på randen af fornuft
Der hvor solen aldrig skinner
Chokolade til morgenmad
Se, hunden er løs
Mørkt stof 1 - Nedtælling
Arlo Finch i fuldmånens sø (2)
Nye dyr i Danmark 2
Hovedrollen
Mødet med Maria Magdalene
Helt alene hjemme