Min afsked med islamismen

UDGIVELSESDATO 07-04-2014
FORFATTER Ahmed Akkari
ISBN 9788771378047
FILSTØRRELSE 9,90 MB
FILNAVN Min afsked med islamismen.pdf
Defalske9ere.dk Min afsked med islamismen Image
Som 16-årig blev flygtningedrengen Ahmed Akkari hvervet af det islamistiske miljø omkring moskeen i Danmarksgade i Aalborg. Få år senere var han blevet en toneangivende imam, der prædikede i moskeer overalt i Danmark. Og i 2006 blev han talsmand for den gruppe af muslimske foreninger, der ydede et afgørende bidrag til optrapningen af Muhammedkrisen.Med afsæt i en dramatisk og bevægende personlig historie portrætterer Ahmed Akkari i denne bog en islamistisk undergrund i Danmark, hvorfra der rustes til kamp mod danskerne og deres værdier. Han fortæller om imamer, der som selvbestaltede shariadommere hersker i ghettoerne. Og han afslører, hvordan muslimske foreninger under dække af folkeoplysning hæver kommunale støttekroner til islamistisk indoktrinering af børn og unge.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Min afsked med islamismen blev skrevet den 07-04-2014 af forfatteren Ahmed Akkari. Du kan læse bogen Min afsked med islamismen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ahmed Akkari.

Min afsked med islamismen af Ahmed Akkari, Martin Kjær Jensen

MIN AFSKED MED ISLAMISMEN er dybfølt, detaljeret og velskrevet skildring af forfatterens returrejse gennem islamismen og det komplekse spil om magt og ære, der affødte Muhammedkrisen. Citat I 1995 sad jeg for første gang på et tæppebelagt gulv i en moske over en nedslidt Netto-butik i Aalborg. 11 år senere var jeg æresgæst på en konference for de 300 mest betydningsfulde islamister i ...

Min afsked med islamismen: Muhammedkrisen, dobbeltspillet ...

Køb Min afsked med islamismen af Ahmed Akkari, mfl. som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Som 16-årig blev flygtningedrengen Ahmed Akkari hvervet af det islamistiske miljø omkring moskeen ..

RELATEREDE BØGER

Historiens værste epidemier
Calendar Girl: December
Ingen vej tilbage
Richtung Osten – eine Frau und ihre intimen Bekenntnisse 6: Erotische Novelle
Østen for solen
Ett sista leende
Elementarier
Elever som forskere i naturfag
En rigtig ridder
Pour une nuit d'amour
Culture Smart Guatemala: The essential guide to customs & culture
Hovedsporet