Gribbene fra Sofia

UDGIVELSESDATO 29-06-2018
FORFATTER Arne Woythal
ISBN 9788793628588
FILSTØRRELSE 4,32 MB
FILNAVN Gribbene fra Sofia.pdf
Defalske9ere.dk Gribbene fra Sofia Image
I Skovlunde findes en ældre kvinde død, og alt peger i retning af et kynisk hjemmerøveri. Da den ene af de to formodede gerningsmænd bliver anholdt i Sofia, må Rasmus Berg og hans makker Solmaz Pakzad rejse ned for at hente ham.Men efter fundet af et gammelt brev bliver Rasmus og Solmaz pludselig involveret i en større sag om international narkotikahandel, der snart udvikler sig til en hæsblæsende jagt igennem Sofias gamle bykerne, og hvor det indimellem kan være svært at vide, hvem der jager, og hvem der bliver jaget.Vil det lykkes for Rasmus og Solmaz at slippe levende fra de mørke kræfter i Sofia?Gribbene fra Sofia er den tredje krimi i serien om Rasmus Berg og Drabsafdelingen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Gribbene fra Sofia blev skrevet den 29-06-2018 af forfatteren Arne Woythal. Du kan læse bogen Gribbene fra Sofia i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Arne Woythal.

Få Gribbene fra Sofia af Arne Woythal som Hæftet bog på ...

Gribbene fra Sofia. Forfatter(e): Arne Woythal . I Skovlunde findes en ældre kvinde død, og alt peger i retning af et kynisk hjemmerøveri. Da den ene af de to formodede gerningsmænd bliver anholdt i Sofia, må Rasmus Berg og hans makker Solmaz Pakzad rejse ned for at hente ham.

Gribbene fra Sofia

Gribbene fra sofia (bog) af forfatteren Arne Woythal | Lydbøger | I Skovlunde findes en ældre kvinde død, og alt peger i retning af et kynisk hjemmerøveri. Da den ene af de to formodede gerningsmænd bliver anholdt i Sofia, må

RELATEREDE BØGER

Udskud
Sorte perler
Skriv din livsfortælling
Klasskamraterna
Den 2. amerikanske borgerkrig
Mig
Julekalender for voksne
Fra Køge Bugt til Isefjorden med baby ombord
Den fortabte
Toronto
Lightroom 5 til pc & Mac
Land of the Polar Bears
Tantaluskvaler
Og havet var vores himmel
Mørkets ansigt, MP3
Menneskeaben Charles
Mor og baby i topform