Kvinden der forsvandt

UDGIVELSESDATO 28-03-2015
FORFATTER Gillian Flynn
ISBN 9788712051022
FILSTØRRELSE 10,43 MB
FILNAVN Kvinden der forsvandt.pdf
Defalske9ere.dk Kvinden der forsvandt Image
Nick og Amy er enhver bryllupsfotografs drøm: smukke, succesrige og lykkelige. Tilsyneladende. Som nygifte slår de sig ned i New York med spændende, kreative jobs, men da krisen sætter ind, mister Nick sit arbejde, og parret flytter til hans fødeby North Carthage i Missouri. Dog er Amy er en ægte Manhattan-pige, og hun har svært ved at falde til i den lille flække. Det er imidlertid ikke kun provinslivet, der plager Amy. Under overfladen ulmer ægteskabskrisen, og da Amy forsvinder sporløst på parrets femårs bryllupsdag, mistænker politiet Nick for at have en finger med i spillet. På trods af de mange hemmeligheder, Nick viser sig at have, fastholder han sin uskyld, men hvis han taler sandt – hvor er hans smukke og begavede hustru så blevet af? Da Amys dagbog dukker op under efterforskningen, får hun endelig en stemme. Men hvem taler sandt – Amys dagbogsstemme eller Nick, som sættes under stadig større pres af politiet? Det viser sig snart, at en af parterne har udtænkt en yderst djævelsk plan…
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kvinden der forsvandt er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Gillian Flynn. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Gillian Flynn bog online og også downloade det gratis!

Thulemysteriet - kvinden der forsvandt - TV 2 PLAY

Kvinden der forsvandt er en amerikansk spændingsfilm fra 2014, instrueret af David Fincher og tilpasset af Gillian Flynn fra hendes roman af samme navn fra 2012. Rollebesætningen består blandt andet af Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry og Carrie Coon.. Historien begynder som et mysterium om en mand, hvis kone er forsvundet, og mistanken peger på ham snart efter.

Gone Girl (2014) - IMDb

I 'Kvinden der forsvandt' ville hun skrive om mennesker, der havde valgt fællesskabet til. Smålighed og jalousi »Jeg ville skrive om, hvordan det på godt og ondt ændrer folk, når der opstår denne mærkelige symbiose i et længerevarende forhold. Det interessante er, hvor godt man egentlig kan lære et andet menneske at kende.

RELATEREDE BØGER

El mercader de Venecia
I drift
Glimmerbøsserne
I familiens skød
Saga
New York City Pocket
David Copperfield
Den demokratiske terrorist
Ett mycket ovanligt fall
Bassline 5
El cliente la pide fría - Dramatizado
Berlin Alexanderplatz, klassiker
Vitello napper en kat
Die Erinnerung an ihn: Erotische Novelle
Godt gået Brandbil
Afhjælp angst og nervøsitet
Market intelligence
Vild med kaffe
Med kup og kaffelikør
Sille 2 - Konfirmation, kærester og andre kriser