Kvantespring

UDGIVELSESDATO 22-05-2020
FORFATTER Lise Villadsen
ISBN 9788763865777
FILSTØRRELSE 1,60 MB
FILNAVN Kvantespring.pdf
Defalske9ere.dk Kvantespring Image
Vedkommende og bevægende roman, der kaster lys over alle de forskydninger og komplicerede følelser af skyld, afmagt, kærlighed og frustration, der sker i en familie, når den ene teenager dropper ud af gymnasiet og burer sig inde på sit værelse på grund af angst, mens den anden fortsat har skole, venskaber, fester og endda en spirende forelskelse, der kalder.Astrid og hendes storesøster Cecilie går begge i gymnasiet. Astrid burde nyde tiden i 1.g, og Cecilie burde glæde sig til studentertid og sabbatår. Men Cecilie er syg med angst og har brug for mere og mere hjælp til at klare selv de mest basale ting. Hele familien er under stort pres, men selvom alle ofrer sig for at få dagligdagen til at køre rundt, går Cecilies liv bare mere og mere i stå. Astrid vil gøre alt for sin skrøbelige storesøster, og den dårlige samvittighed over ikke at kunne hjælpe ligger som en konstant underlægningsmusik i alt hvad hun foretager sig. Men da Astrid forelsker sig, begynder livet at folde sig ud på en ny måde. Pludselig ser hun sig selv og sin familie med nye øjne. Men kan Cecilie holde til, at Astrid begynder at prioritere sig selv og følger sine følelser? Og kan man overhovedet blive sig selv uden at miste nogen eller noget undervejs?’Kvantespring’ er fortællingen om de bittesmå bevægelser, der driver os længere og længere fra hinanden – eller tættere på. Bevægelser der har kolossal indflydelse på vores tilværelse. Og som i sidste ende kan være afgørende for, om vi finder modet til at springe ud i livet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kvantespring-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lise Villadsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kvantespring online nu så nemt!

Coranakrisen udløser et teknologisk kvantespring hos ...

Kvantespring. Tilbage til søgeresultater. Kvantespring Jes Bertelsen (Hæftet) Tip en ven 243 kr I øjeblikket udsolgt. Sælges af Adlibris. Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på 'Overvåg'. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Idéer til undervisningen - Jonas H. Petersen's "Kvantespring"

Formand for arkitekturudvalg i Statens Kunstfond: Vi er nødt til at lave et »kvantespring« inden for boligbyggeriet. Statens Kunstfond og Realdania er gået sammen om at tildele millioner til eksperimenterende boligprojekter. Politiken Byrum har interviewet professor Ellen Braae, formand for Arkitekturudvalget i Statens Kunstfond.

RELATEREDE BØGER

Det gør ondt i maven, mor
Turisten
Spindelvæv
Oprøret
Den blå græshoppe
Bulgakovs kat
En retsmediciner fortæller
FROST: SNEMONSTRE
Youth, a Narrative
Evighedssøn
Muldvarpen
Natur
Helsinkiin
Aldrig en kedelig tone!
Lucy og den Store Stygge Ulv
Geneve
360 Grad - Schnee
At lære at forstå