Min lillebrors fødselsdag

UDGIVELSESDATO 26-04-2019
FORFATTER Pernille Blaabjerg
ISBN 9788740655674
FILSTØRRELSE 5,47 MB
FILNAVN Min lillebrors fødselsdag.pdf
Defalske9ere.dk Min lillebrors fødselsdag Image
Det er lillebrors fødselsdag i dag. Han bliver 1 år, og storesøster har glædet sig til, at gæsterne skal komme. Men pludselig gider hun alligevel slet ikke holde fest. Hvorfor er det kun lillebror, der skal tages billeder af? Det er, som om de voksne helt har glemt, at hun er der ...“Min lillebrors fødselsdag” handler om en lillebrors 1 års fødselsdag set fra storesøsterens perspektiv. Det er en børnebog henvendt til børn i førskolealderen, hvor temaet er søskendejalousi og det svære paradoks på én gang at være den store, men stadig være et børnehavebarn, der har svært ved at takle den nye situation. Storesøsteren oplever både at elske sin lillebror og glæder sig til at fejre ham, og samtidig bliver hun dybt jaloux over ikke længere at være det totale centrum for de voksnes opmærksomhed. Hun forsøger på sin egen måde at generobre de voksnes opmærksomhed, men får et andet resultat end forventet. Heldigvis oplever hun også, hvordan en lillebrors opmærksomhed og beundring bestemt også er værd at tage med.Bogen er tegnet og skrevet af Pernille Blaabjerg, der er uddannet fra Designskolen i Kolding. “Min lillebrors fødselsdag” er hendes første bog.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Min lillebrors fødselsdag-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Pernille Blaabjerg. Med webstedet defalske9ere.dk læses Min lillebrors fødselsdag online nu så nemt!

Pernille Blaabjerg - Turbine

Min lillebrors fødselsdag. af Pernille Blaabjerg. Beskrivelse Det er lillebrors fødselsdag i dag. Han bliver 1 år, og storesøster har glædet sig til, at gæsterne skal komme. Men pludselig gider hun alligevel slet ikke holde fest. Hvorfor er det kun lillebror, der skal ...

Min lillebrors fødselsdag (Indbundet, 2019) • Se priser ...

I torsdags d. 2 august fejrede vi min lillebrors (Martin) fødselsdag. Han fyldte 20 år! :)Fødselsdagsbarnet :) (som hader at få taget billeder, haha!)

RELATEREDE BØGER

The Mayan Ruins - Erotic Short Story
Assassin 1: Zombie
Nattens hus #4: Utæmmet
Blake og Mortimer
Døde piger lyver ikke
Lars von Trier's Renewal of Film 1984-2014
Nora
Alle tæller med
Under isen
Søstrene Musehjerte
Præster er osse mennesker
Rubbada cirkler
Bøllefrøet
Lily is Sick
Vores verden - leksikon for de yngste
Coast to Coast Path: St Bees to Robin Hood's Bay: 109 Large-Scale Walking Maps & Guides to 33 Towns & Villages - Plannin
Brat mojego męża - opowiadanie erotyczne
Djävulens hantlangare
Den forsvundne by
Glemmebogen