Det bedste for barnet

UDGIVELSESDATO 30-11-2017
FORFATTER Jens-Christian Holm
ISBN 9788740034257
FILSTØRRELSE 5,85 MB
FILNAVN Det bedste for barnet.pdf
Defalske9ere.dk Det bedste for barnet Image
På Holbæk Sygehus har overlæge Jens-Christian Holm udviklet en revolutionerende og effektiv metode til behandling af overvægtige børn. 70-80 % af de børn, der kommer i behandling, taber sig, deres høje blodtryk, kolesterol og fedtlever reduceres, og børnenes livskvalitet og kropsopfattelse forbedres.Holbækmodellen har potentiale til at hjælpe alle familier med et overvægtigt barn. Hvert femte barn i Danmark er overvægtigt og har dermed en tilbøjelighed til ensomhed, skamfølelse og depression. Overvægtige børn har også stor risiko for forhøjet blodtryk og kolesterol, fedtlever og søvnapnø. Svær overvægt er i sig selv en kronisk sygdom, hvor hormonsystemet med næb og kløer forsvarer fedtet i kroppen. Derfor skal der en omsorgsfuld behandling og permanent livsstilsændring til for at opnå resultater, som varer resten af livet.Holm tilbyder ikke en kur med mystiske ingredienser, komplicerede opskrifter og hårde træningsprogrammer, men en værdig behandling, som kommer hele vejen rundt om det enkelte barn og omhandler kost, motion, spiseforstyrrelser, kræsenhed, opdragelse, søvn og brug af computer. Barnet skal sammen med sin familie leve efter en række simple regler. Det har den sideeffekt, at forældre og søskende også bliver sundere og gladere og har en god mulighed for at tabe sig, hvis de selv er overvægtige.Holbækmodellen har med sine enestående resultater allerede vakt opsigt verden over. Men Jens-Christian Holms ambitioner rækker videre. Han vil med et helt nyt paradigme og en radikalt anderledes sundhedspædagogik ændre vores syn på, hvad overvægt er, og hvordan det skal behandles. Jens-Christian Holms mål er at sikre det bedste for alle børn verden over.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Det bedste for barnet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jens-Christian Holm. Med webstedet defalske9ere.dk læses Det bedste for barnet online nu så nemt!

Det bedste for barnet af Jens-Christian Holm | Bog & idé

Sygdomsforsikringer prikker til forældres frygt for ikke at give barnet det bedste . Der er kraftig vækst i salget af børneforsikringer, der dækker sygdom og privat behandling. Men overvej grundigt, om du egentlig har brug for den, lyder rådet til forældre.

Er forældreansvarsloven det bedste for barnet ...

Det bedste for barnet. Kampen mod overvægt. Jens-Christian Holm. Politikens Forlag. På Holbæk Sygehus har overlæge Jens-Christian Holm udviklet en revolutionerende og effektiv metode til behandling af overvægtige børn. 70-80 % af de børn, der kommer i behandling, taber sig, deres høje blodtryk, kolesterol og fedtlever reduceres, og ...

RELATEREDE BØGER

Nu går jeg, sagde Tiden
Mig og min gade
El paciente interno - Dramatizado
Sneet inde, pb
Fliege machen - Krimi
Janela Indiscreta - Conto Erótico
Det Muliges Kunst
Liftarparet
Villads fra Valby på sommerferie
Hvid slavehandel i København
King fra de store skove
Samleren i skyggen
Det lyse kammer