Drengen, der blev væk

UDGIVELSESDATO 13-11-2018
FORFATTER Ina Kjøgx Pedersen
ISBN 9788702172638
FILSTØRRELSE 8,77 MB
FILNAVN Drengen, der blev væk.pdf
Defalske9ere.dk Drengen, der blev væk Image
Forfatter og antropolog Ina Kjøgx Pedersen har været på feltarbejde i sin egen familie. Hendes ide var på nærmeste hold at følge sin mors demenssygdom; den sygdom, som er udråbt til at være en af vor tids største personlige og verdensøkonomiske katastrofer, som i ringe omfang lader sig behandle, og som i sundhedsvæsnet kun kan måles negativt: i form af rask tilbagegang. Men ville det også opleves sådan for hende i virkeligheden?Hen over fire år har Ina Kjøgx Pedersen opsøgt gerontopsykologer, erindringsforskere, neuropsykologer, antropologer, andre pårørende, morens naboer, familie og venner. Men bogens bærende skelet bliver den logbog, som hun begyndte at føre i efteråret 2013 for at fastholde det, der forsvandt. Ned i detaljer dokumenterer logbogen de bevidsthedsverdener, hendes mor går ud og ind af. Den viser de faser, hun gennemgår, der er fokus på sproget, humoren, afmagten, sorgen – også Inas, når hun som datter kommer til at gøre alt det forkerte, selv om hun ikke vil. Det bliver derfor også en meget konkret bog: en nysgerrig, somme tider rasende famlen, båret af Ina Kjøgx Pedersens personlige trang til at blive klogere på noget, hun – og mange andre med hende – ikke kan undgå at forholde sig til.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Drengen, der blev væk blev skrevet den 13-11-2018 af forfatteren Ina Kjøgx Pedersen. Du kan læse bogen Drengen, der blev væk i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ina Kjøgx Pedersen.

Drengen der blev væk fra sig selv, - dba.dk - Køb og ...

Drengen der blev væk - om mor, mig og demensen Forfatteren er antropolog og fortæller om livet med en mor med Lewy body demens. Forfatter: Ina Kjøgx Pedersen Udgiver: Gyldendal Sidetal: 432 ...

Få Drengen, der blev væk af Ina Kjøgx Pedersen som ...

"Drengen, der blev væk" [1. udgave, 1. oplag] af Ina Kjøgx Pedersen - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Biografier & Erindringer. Udgivet 13/11-2018. Vejer 654 g og måler 218 mm x 137 mm x 30 mm. 432 sider. Forfatter og antropolog Ina Kjøgx Pedersen har været på feltarbejde i sin egen familie.

RELATEREDE BØGER

Utroskab - Hvornår er vi utro og hvorfor?
Mægling
Y s tragedie
Europe Planning Map
Cameroon & Gabon
Vanois
I hunt killers
Samba er syg
Urban Network Evolutions
Drevet til mord
Hertigen av Savojen och hans page
Morocco: Autocamper map - Aires camping-cars
Le Pied du Diable
Poland Southwest
Forrådt
Scotland Street
På sporet af Vikingerne
Jag ser dig
Bølle og Bibelen
Fierce Fragile Hearts