Jerntræet

UDGIVELSESDATO 23-09-2009
FORFATTER HollyBlack
ISBN 9788702086560
FILSTØRRELSE 6,12 MB
FILNAVN Jerntræet.pdf
Defalske9ere.dk Jerntræet Image
JERNTRÆET er fjerde bog i serien om Spiderwickfortællingerne.Ved et fægtestævne skal Mallory deltage, og Jared, Simon og deres mor er med for at heppe. Alt går fint - Mallory vinder sine kampe - indtil Jared opdager, at én af tilskuerne (en dreng der ligner jared/simon på en prik) har fingrene lidt for langt nede i Mallorys taske. Jared følger efter ham, indhenter ham og holder ham op med en kniv, men bliver opdaget af viceinspektøren. Hun holder Jared tilbage, drengen forsvinder, og Jared er nu i større problemer end nogensinde før. Som om det ikke er nok, forsvinder Mallory. Men Jared og Simon finder et spor, der fører til det gamle stenbrud. Stenbruddet gemmer på mere en én hemmelighed, og endnu engang må Jared, denne gang sammen med Simon, gøre brug af snilde og mod i kampen mod de magiske væsener fra Felthåndbogen.Serien om Spiderwickfortællingerne er nu solgt til ca. 30 lande og allerede nu kan det fortælles, at der er planlagt yderligere 3 bøger udover de første 6 i serien om Gracebørnene. Serien er desuden filmatiseret.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Jerntræet blev skrevet den 23-09-2009 af forfatteren HollyBlack. Du kan læse bogen Jerntræet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren HollyBlack.

Jerntræet, Lydbog MP3 • Se pris (4 butikker) hos ...

Jeps Jørgen, og det var kun på ca 3-4 cm. Eller klemt vil jeg ikke sige nærmere slidt af, de har nok været klemt da jeg startede i jerntræet og så nu er de helt forsvundet,-og et par nye klinger er bestilt. Helle

Spiderwickfortællingerne 4 - Jerntræet af Holly Black ...

Plusbog - for dig, der er vild med bøger I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer.

RELATEREDE BØGER

Selvmord
Der kleine Fürst 111: Aus Lug und Trug wird Liebe
Retningsviseren
Stormløb mod grænsen
Tatoveringens designhåndbog
Ali-baba i czterdziestu zbójców
Ung og introvert
Vaniljehuset
I anden række
Lutret ved ild – En roman om Anders Arrebo
B.S. Ingemann som eventyrdigter
Angelina: Sjovt at lære 123
Leonora Christine, luksusudgave
Ivalu: En roman fra polareskimoernes land
Storm P. - Man skal ikke og andre fortællinger
TrompetTulle og de andre tumlinger
Sneens hus