Den serbiske forbindelse

UDGIVELSESDATO 10-08-2016
FORFATTER Lars Ørlund
ISBN 9788793383142
FILSTØRRELSE 2,97 MB
FILNAVN Den serbiske forbindelse.pdf
Defalske9ere.dk Den serbiske forbindelse Image
I Den Serbiske Forbindelse er John Norton tilbage som efterretningsagenten med viden og indsigt til at stoppe en række attentater under De olympiske Lege i London 2012.I Nordafrika har det arabiske forår udviklet sig til en blodig sekterisk krig, og i London gør man klar til at afholde de største og mest prestigefyldte Olympiske Lege nogensinde. Tusinder af statsoverhoveder og VIP-personer vil snart være til stede på de mange stadions, men kan man garantere deres sikkerhed?På ”Legoland”, MI6s hovedkvarter ved Themsen, fortsætter de interne magtkampe, men midt i positionsmarkeringerne vokser også erkendelsen af, at ingen kæde er stærkere end det svageste led. Dette gælder også sikkerheden omkring en Olympiade, som mange aktører sætter alt ind for at stoppe.En serbisk højreradikal gruppe og det nye IRA planlægger attentater, Boko Haram har sendt folk til Europa, en kendt konvertit har meldt sig på banen, og to avancerede missiler er forsvundet fra et Libyen i opløsning. Spørgsmålet er, om det vil lykkes John Norton og hans team at standse attentaterne inden de får fatale følger?Den Serbiske Forbindelse, der efterfølger succeserne Kapring over Kairo og Blackjack er ikke blot åndeløst spændende men giver samtidig en dyb indsigt i den skyggeverden, som i samspillet mellem toppolitikere og efterretningstjenester er den virkelige verdensmagt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Den serbiske forbindelse-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lars Ørlund. Med webstedet defalske9ere.dk læses Den serbiske forbindelse online nu så nemt!

Den serbiske forbindelse by Brave - Issuu

Den Serbiske Forbindelse, der efterfølger succeserne Kapring over Kairo og Blackjack er ikke blot åndeløst spændende men giver samtidig en dyb indsigt i den skyggeverden, som i samspillet mellem toppolitikere og efterretningstjenester er den virkelige verdensmagt.

Den Serbiske Forbindelse af Lars Ørlund - Køb en billig ...

Det første kendte serbiske fyrstendømme dannedes i en del af Montenegro og Hercegovina i anden halvdel af 1000-t. under navnet Zeta, men det blev snart undertvunget af den byzantinske kejser. Først under Det Byzantinske Riges svækkelse i 1180'erne dannedes et uafhængigt serbisk fyrstendømme, denne gang i Raška i det nuværende sydvestlige Serbien under ledelse af Stefan Nemanja.

RELATEREDE BØGER

MIT GRØNNE APOTEK
Når du ser ned i en afgrund
At sætte et eksempel
Mørkets fyrste
På en øde ø
Mansfield Park
Løsesum
Undulaten der ikke ville dø
Tropisk värme
Spejl-ørkenens gåde
Cognac 3: Høstmaskinernes kirkegård