Sølvklokker

UDGIVELSESDATO 13-04-2017
FORFATTER Britta Klitgaard
ISBN 9788711656754
FILSTØRRELSE 5,18 MB
FILNAVN Sølvklokker.pdf
Defalske9ere.dk Sølvklokker Image
'Da jeg igen betragter John i det svage skær fra instrumentbrættet, er det, som om jeg ser ham for første gang: den krogede næse. Det skarpe blik bag de runde briller. Hagen med den lille fordybning. Pludselig ved jeg, at han aldrig vil gifte sig med mig.'På vej fra en vielse til bryllupsfesten kører en kvinde gennem Rold Skov med sin partner, John, men i løbet af køreturen farer de vild. Undervejs tænker hun på sit eget bryllup, der måske aldrig bliver til noget, på brudens kjole, på hvordan hendes egen brudekjole skulle se ud og på sin ugifte faster Ella, som de nu med blind tillid følger efter dybt ind i den mørke skov.Britta Klitgaards novellesamling består udover titelnovellen Sølvklokker af:BrandfareHittegodsVækSpejlOverdosisTraumeDagens heltIkea-familyMuslingBritta Klitgaard er født i 1968 og er autodidakt forfatter og billedkunster. I 2014 debuterede hun med novellen 'Hittegods' i antologien 'Refugium'. Siden har hun bidraget til flere redigerede novelleantologier. Hendes noveller bevæger sig hovedsageligt indenfor realismegenren.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Sølvklokker er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Britta Klitgaard. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Britta Klitgaard bog online og også downloade det gratis!

Silkehale | Pandion

Sølvklokker af Britta Klitgaard. 76 /100. Virkelig god bog ifølge 1 anmelder 'Da jeg igen betragter John i det svage skær fra instrumentbrættet, er det, som om jeg ser ham for første gang: den krogede næse. Det skarpe blik bag de runde briller. Hagen med den lille fordybning.

Sølvklokker af Britta Klitgaard - anmeldelser og ...

Sølvklokker (bog) af forfatteren Britta Klitgaard | Oprettet fra inventtable |

RELATEREDE BØGER

En plads i solen, hb
Bedford lastbiler i Danmark
Min store bog om naturen
En sund student til alle tider
Hans Brøchners breve til Julie Thomsen
L'Ultime Désir d’un médecin – Une nouvelle érotique
Mord i alléen
Reize naar Surinamen en door de binnenste gedeelten van Guiana 3
Norsk begynderkursus CD-ROM & download
Far er sur
Den Røde Tråd
Det fortryllede slot
Netværk med mere power
Grønlandstekster