Skoven

UDGIVELSESDATO 24-08-2018
FORFATTER Jane Harper
ISBN 9788772007694
FILSTØRRELSE 9,89 MB
FILNAVN Skoven.pdf
Defalske9ere.dk Skoven Image
Fem kvinder slænger modvilligt en rygsæk over skuldrene og går ind i skoven. Kun fire af dem vender tilbage, og da har de hver deres version af historien.Kvinderne er på teambuilding i den vidstrakte skov i Giralang Nationalpark i Australien, da kollegaen Alice Russell forsvinder. Efterfølgende er de fire tilbageblivende kun enige om to ting: Ingen af dem så Alice forsvinde, og hun kunne være modbydelig, når det stak hende.Hvor godt kender du egentlig de mennesker, du er tæt på? Det spørger politibetjenten Aaron Falk sig selv om, da han bliver involveret i sagen om Alice. Han har i forvejen et særligt udestående med hende. Hun er nemlig whistlebloweren i hans efterforskning af det familieejede BaileyTennants og har lovet ham adgang til afgørende papirer i det traditionsrige firma, dokumenter, der muligvis kan skyde det i sænk.Efterforskningen fører Falk ind i den australske skov og tilbage til hans egen barndom, til dengang skoven var offer for en seriemorders hærgen og opslugte en ung kvinde, der aldrig er blevet fundet. Mellem klipper, træer og afsides flodløb lærer Falk Alice, de fire kvinder og deres indbyrdes relationer at kende. Deres venskab, men også et spind af løgne, misundelse og gamle historier. Hvad er det, der har ført til mord?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Skoven blev skrevet den 24-08-2018 af forfatteren Jane Harper. Du kan læse bogen Skoven i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jane Harper.

Forløb: Skoven | Biologi | Restudy - Videoundervisning 24/7

I skoven ved Moesgaard ligger den dejlige Skovmølle. Historien er lang, siden 1800-tallet har Skovmøllen fungeret som udskænkning / beværtning. I dag drives Skovmøllen af Værten Rune Aaby og hans Team. Med benene begravet i det klassiske køkken, fortolker køkkenet retter som, smørrebrød og æggekage samt mere moderne retter.

Andelsboligforeningen A/B Skoven - abskoven.go2net.dk

Skoven & Ådalen. Fra skovhøjen kommer du ud i en ådal med skov langs dalens sider.I skoven og i ådalene lever der et meget varieret dyre- og planteliv. Det er derfor vigtigt, at vi passer godt på de landskabstyper.

RELATEREDE BØGER

Oprør i Tugt-, Rasp- og Forbedringshuset
Fie i Tivoli
Thots bog
Røde tåger
Vera Winkelvir
Pigen bag det dårlige ry/Når tiden er inde
Djævlekrigerne vågner
En lille bog om Blixen
Stars in the Sky - The Pink Collection 6
Sagen Marie Louise Heboe
Det mørke kontinent?
Vejen til Valhal 1: Stridslandet
Eken vid skiljevägen
Pienet Monsterit #3: Täällä on sotkuista