Blå nætter

UDGIVELSESDATO 29-06-2015
FORFATTER Cecilie Sund Kristensen
ISBN 9788793215085
FILSTØRRELSE 5,56 MB
FILNAVN Blå nætter.pdf
Defalske9ere.dk Blå nætter Image
Blå Nætter er en digtsamling om de mennesker, du ikke skal finde, og de mennesker du ikke skal blive. Det er en historie om forelskelse, besættelse, stædighed og følelsen af ikke at komme nogle vegne, men stadig ikke at ville give op. Det er hende den svage og ham med de hårde kys. Ungdom der næsten når at forsvinde og nætter så blå, at de gør ondt at befinde sig i. Det er digte om en ung kvindes vej ind i en mands lukkede hjerte og et underbevidst ønske om at komme ud igen.Cecilie Sund Kristensen debuterede i 2013 med den roste digtsamling Blandet Slik. Blå Nætter bygger videre på universet herfra, men denne gang endnu mere vovet, og endnu mere ærligt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Blå nætter er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Cecilie Sund Kristensen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Cecilie Sund Kristensen bog online og også downloade det gratis!

Find Bedre Nætter på DBA - køb og salg af nyt og brugt

I Lyse nætter er det fortællende og sangbarheden i fokus (omfanget mindre end en oktav), og selvom den er født som en solistisk popsang, har den vist sig at være ideel til fællessang. Højskolerne fangede Alberte Winding på folkemødet 2017 til en snak om Højskolesangbogen og hvad det ville betyde for hende hvis Lyse nætter kommer med i Højskolesangbogen.

Stort udvalg af Kontinentalsenge på Tilbud - Bedre Nætter

Blå Nætter. I sommeren 2013 genfandt 5 musikere hinanden under nyt navn; Blå Nætter. Med ønsket om at tage deres band ad nye veje med højere ambitioner og med et nyt lydbillede gik rockpoeterne i studiet med produceren og guitaristen Lars Skjærbæk.

RELATEREDE BØGER

Milan
Den sorte terning
Et nødvendigt offer
Julenætter
Lys & skygge - Bind 1
Owoc pożądania III - opowiadanie erotyczne
Swingersi - opowiadanie erotyczne
Fuldmåne i oktober
Under isen
Horden
Mørkets magi 1 - Lady Midnight
Det, du ikke vil vide
De gådefulde frontallapper