Brobyggerne

UDGIVELSESDATO 31-08-2012
FORFATTER Jan Guillou
ISBN 9788770538381
FILSTØRRELSE 2,99 MB
FILNAVN Brobyggerne.pdf
Defalske9ere.dk Brobyggerne Image
Jan Guillous mest omfattende bogprojekt nogensinde!Da havet tog deres far og farbror, måtte de tre drenge drage til Bergen for at skaffe sig føden. Mange år senere blev de uddannet til ingeniører ved universitetet i Dresden. Året var 1901, og menneskehedens teknisk mest avancerede århundrede var netop begyndt. Meningen var nu, at brødrene skulle vende tilbage til Norge for at bidrage til byggeriet af jernbanen mellem Oslo og Bergen, et storslået norsk ingeniørprojekt. Men kærligheden vendte op og ned på planerne.BROBYGGERNE er første bind i Jan Guillous romanserie Det Store Århundrede.'Første bind af JAN GUILLOUS romanserie ”Det Store Århundrede” fanger læseren fra starten.' -Jydske Vestkysten.'GUILLOU skriver flydende, og han fokuserer på indlysende interessante begivenheder i et indlysende interessant århundrede ... underholdende.' - Dagbladenes Bureau'Første bind i JAN GUILLOUS nye romanserie om det 20. århundrede er glimrende underholdning.' - Ekstra Bladet.'En rustikt underholdende og sidevendende roman ... Første bind af en effektivt fascinerende romanserie.' - Politiken'JAN GUILLOU kommer godt fra start med sit ambitiøse projekt ... Han fortæller levende og interessant.' - Kristeligt Dagblad'At GUILLOU kan fortælle en historie, har han forlængst bevist. Også BROBYGGERNE er af den slags, hvor man bør brygge sig et par kander kaffe, sætte sig i sin yndlingslænestol og hænge skiltet med ”Vil ikke forstyrres de næste 550 sider” på døren. Kommer man ud af læseoplevelsen med fornemmelsen af, at verden sjældent er sort-hvid, men en palet med uendelige farveblandinger, er GUILLOUS mål sikkert nået.' ***** (5 stjerner) - Jyllands-Posten.'En svimlende episk fortælling, som bringer os fra snestorm til tropehede ... os der elsker at forsvinde ind i en spændende historie og komme fortumlede ud igen flere timer senere, vil både blive godt underholdt og klogere undervejs.' - Litteratursiden'Første bind af JAN GUILLOUS nye romanserie, BROBYGGERNE, er fornem underholdning.' - Fyns Amts Avis
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Brobyggerne blev skrevet den 31-08-2012 af forfatteren Jan Guillou. Du kan læse bogen Brobyggerne i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jan Guillou.

Jan Guillou - Wikipedia, den frie encyklopædi

Brobyggerne er en separat afdeling i CSP der varetager de flexible indsatser FLX og ScooP . Villa Kokkedal. Behandlingsinstitutionen Villa Kokkedal er beliggende i Nordsjælland i et naturskønt område grænsende ud til Øresund. UngeHuset Emdrup.

Brobyggerne af Jan Guillou | Litteratursiden

Brobyggerne er historien om tre brødres skæbne i et århundrede, som endnu er ungt, og hvor fremskridtstroen overskygger verdens uretfærdigheder. Med de nye teknologiske landvindinger vil alle krige være udryddet, tror man. ­Ingen aner, at man står over for det mest dramatiske og blodige århundrede nogensinde.

RELATEREDE BØGER

Skuespil Gyngende Grund Et Besøg
Smerten, glæden - erindringer fra et liv på cykel
Skælvinger
Drama i København
Berlinerdage
Bag lukkede døre
Danske høje fra sagn og tro
Pige i hyacintblåt
En by af lys
Når sindet banker på