Cirkusbygningen: et lærestykke i græsrodsarbejde

UDGIVELSESDATO 06-03-2018
FORFATTER Anders Enevig
ISBN 9788711862209
FILSTØRRELSE 1,48 MB
FILNAVN Cirkusbygningen: et lærestykke i græsrodsarbejde.pdf
Defalske9ere.dk Cirkusbygningen: et lærestykke i græsrodsarbejde Image
Da politikerne i 1970‘erne truede med at rive Cirkusbygningen, en af Københavns mest ikoniske og smukke bygninger, ned, begyndte en imponerende og overraskende ihærdig græsrodsbevægelse at kæmpe for at bevaringen af den bygning, der gennem årtier havde dannet rammen om store og små oplevelser for hele familien. Efter 12 års kamp mod toppolitikere sejrede borgerne endelig i 1983. Cirkusbygningen blev gennemrenoveret, og i 1988 blev den officielt fredet.Anders Enevigs bog 'Cirkusbygningen' er en inspiration for alle, der kæmper som en del af en græsrodsbevægelse, og for cirkusentusiaster og gøglere er den simpelthen uundværlig.Anders Enevig (f. 1923-2013) var en dansk forfatter, historiker og modstandsmand. Han er særligt kendt for sine realistiske og hjertevarme skildringer af gøglere, cirkusartister, sigøjnere, sprittere og andre subsistensløse, som han blandt andet mødte som politibetjent på Nørrebro. Anders Enevig var desuden en af drivkræfterne bag kampen for bevaring af Cirkusbygningen, som efter årevis af utrætteligt arbejde blev renoveret i 1983 og fredet i 1988.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Cirkusbygningen: et lærestykke i græsrodsarbejde-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anders Enevig. Med webstedet defalske9ere.dk læses Cirkusbygningen: et lærestykke i græsrodsarbejde online nu så nemt!

Forskning i det nye Norge: Venstreradikale får definere...

Ce service gratuit de Google traduit instantanément des mots, des expressions et des pages Web du français vers plus de 100 autres langues.

IBGE | Portal do IBGE | IBGE

Rakuten Kobo'dan Anders Enevig tarafından "Cirkusbygningen. Et lærestykke i græsrodsarbejde" kitabını okuyun. Da politikerne i 1970'erne truede med at rive Cirkusbygningen, en af Københavns mest ikoniske og smukke bygninger, ned

RELATEREDE BØGER

Værker i tolv bind 3 : digteren, historikeren, juristen, vismanden
Balladen om Grønland
Tilbage til dig
På den anden side - en rejse i omstillingens grænseland
Øerne vidner
Brianconnais - Queyras
Barnevognshaiku
Tonga
Nedtælling, hb
Nachtzug - Kurzkrimi aus der Eifel
Ayesha: el retorno de Ella - Dramatizado
Manden, som solgte død
Flere konspirationsteorier
Dristige missioner fra 2. verdenskrig
Vores egen lille hemmelighed
On the Come Up
Diamantpigen