Afdeling mord

UDGIVELSESDATO 16-02-2018
FORFATTER Richard Sapir
ISBN 9788711795170
FILSTØRRELSE 3,48 MB
FILNAVN Afdeling mord.pdf
Defalske9ere.dk Afdeling mord Image
En række mænd, der har foretaget undersøgelser af lyssky virksomheder, dør på operationsbordet under små, ubetydelige operationer.Lederen af den hemmelige, kriminalitetsbekæmpende organisation CURE giver sit menneskelige våben, Remo Williams, ordre til at finde ud af, om der er en sammenhæng. Mistanken koncentreres om et hospital i Baltimore, og Remo lader sig indlægge her – men han tager sin egen 'læge' Chiun med ...Richard Sapir (1936-1987) var en amerikansk forfatter, der er bedst kendt for sin serie 'The Destroyer', som han skrev i samarbejde med Warren Murphy. Den første i serien blev skrevet allerede i 1963, men først udgivet i 1971. Herefter gik det stærkt og 'The Destroyer'-serien har nu solgt mere end 30 millioner eksemplarer på verdensplan. Richard Sapir har desuden udgivet en række romaner; heriblandt 'Bressio' (1975) og 'Quest' (1987).Den amerikanske forfatter Warren Murphy (1933-2015) har udover sit store arbejde på 'The Destroyer'-serien skrevet både romaner og filmmanuskripter. I 2002 grundlagde Murphy sit eget forlag, Ballybunion, der primært udgav bøger med relation til 'The Destroyer'-serien.'Remo Williams' er titlen på den actionspækkede serie, der første gang så dagens lys i 1971 og med det samme blev en succes med over 150 bind i serien og millionvis af solgte eksemplarer. Serien følger politibetjenten Remo Williams, der bliver uskyldigt dømt til døden. Han undslipper kun, da regeringen beslutter sig for at forfalske hans død og i stedet gøre ham til deres farligste våben i den tophemmelige organisation CURE.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Afdeling mord-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Richard Sapir. Med webstedet defalske9ere.dk læses Afdeling mord online nu så nemt!

Afdeling Mord af Warren Murphy - Hæftet Bog - Gucca.dk

Afdeling mord (bog) af forfatteren Richard Sapir | Lydbøger | En række mænd, der har foretaget undersøgelser af lyssky virksomheder, dør på operationsbordet under små, ubetydelige operationer. Lederen af den hemmelige, kr

Undersøgelse og behandling - Region Nordjylland

Afdeling mord, E-bog - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser (opdateret i dag) fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Vosges du Sud - Ballon d´Alsace - Le Hohneck
Einzelgänger: Erotische Novelle
Den ny Ruslandshistorie
Tics & Tourette
Auxerre - Montargis
Totalt bombet
New Zealand
Turen går til Athen & det græske fastland
Mand i snor
Germania
Grevens ordre
H.C. Andersens samlede eventyr bind 1
Fortællingen om kropsrøveren
Riddere
Bliv hvis du kan, rejs hvis du må
Anna og Nova
Michael Ancher
Skandinavische Meditation und Entspannung #3 - Zeichenmeditation