Mordet på kommandanten Bog II

UDGIVELSESDATO 07-11-2018
FORFATTER Haruki Murakami
ISBN 9788772043548
FILSTØRRELSE 1,52 MB
FILNAVN Mordet på kommandanten Bog II.pdf
Defalske9ere.dk Mordet på kommandanten Bog II Image
Den 36-årige portrætmaler er dybt optaget af maleriet Mordet på kommandanten. Fundet af det har åbnet en sprække i virkeligheden, og og en række uforståelige hændelser indtræffer.Bjælderne ringler atter fra hullet ude i skoven og idéen, som materialiserede sig i bog 1,giver portrætmaleren ledetråde at følge. Han må nu vove sig ud på en rejse til en underverden med ildevarslende dobbeltmetaforer og strømmende vand. Men hvorfor hjemsøges hans tanker og drømme stadig af ekskonen Yuzu? Og hvad med hans lillesøster Komi, hvis stemme rækker ud efter ham fra de dødes rige? Et attentatforsøg i Wien i årene efter Anden Verdenskrig synes også at spille en rolle, og den navnløse hovedperson er nødt til at lukke cirklen.Alt synes forbundet på tværs af tid og rum i Murakamis nye storværk om kærlighed og ensomhed, krig og kunst. Og undervejs hyldes yndlingsforfatterne Scott Fitzgerald, Raymond Chandler, Fjodor Dostojevskij, Franz Kafka og Marcel Proust.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Mordet på kommandanten Bog II er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Haruki Murakami. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Haruki Murakami bog online og også downloade det gratis!

Sommeranbefalinger fra Politiken: Her er 19 usædvanligt ...

Mordet på kommandanten Bog II (mp3-udgave) Udgivelsesår: 07-11-2018 : Udstyr: 448 sider, ISBN: 9788772042534 MERE ... 1.999,95: Mordet på kommandanten Bog I... Haruki Murakami : 349,95: Mordet på kommandanten Bog I: Haruki Murakami : 299,95: Hør vinden synge &... Haruki Murakami : I N D K Ø B S K U R V: L O G I N Forlaget ...

Mordet på kommandanten Bog II af Haruki Murakami som e-bog

Bog I tog mig en evighed at læse. Ikke fordi den var kedelig, men fordi Murakami bare tager mig en evighed at læse. Men ikke denne gang. Jeg strøg igennem. Måske fordi jeg havde en afleveringsdato hængende over hovedet, og der er reserveringer på bogen… Bog II er lidt mere sær end Bog I. Ikke på en dårlig måde.

RELATEREDE BØGER

Historien om Danmark
Billeder i boksen
Oktober
På vej
Bait
Den forkerte historie
Dobbeltspil
Noget for enhver smag
De 95 procent #9 - Kunsten at fejle
Fra slave til atomkraft
Død verden - utopia
A MERCED DE MI AMO - UN RELATO ERÓTICO
Gnist