Timo og slavehandleren

UDGIVELSESDATO 22-09-2017
FORFATTER Lars Bøgeholt Pedersen
ISBN 9788793222175
FILSTØRRELSE 10,44 MB
FILNAVN Timo og slavehandleren.pdf
Defalske9ere.dk Timo og slavehandleren Image
TIMO er en ny spændende og letlæst frilæsningsserie med lav lix fra Forlaget Pronto.I Timo og slavehandleren har Timo søgt tilflugt på en kro og tror sig for en stund i sikkerhed. Efter et varmt måltid mad og en god nats søvn er han klar til at tage videre, men endnu en gang bliver han forrådt, da det viser sig, at kroværten har helt andre planer med Timo.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Timo og slavehandleren blev skrevet den 22-09-2017 af forfatteren Lars Bøgeholt Pedersen. Du kan læse bogen Timo og slavehandleren i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lars Bøgeholt Pedersen.

Timo og slavehandleren, E-bog • Se priser (4 butikker)

I "Timo og slavehandleren" har Timo søgt tilflugt på en kro og tror sig for en stund i sikkerhed. Efter et varmt måltid mad og en god nats søvn er han klar til at tage videre, men endnu en gang bliver han forrådt, da det viser sig, at kroværten har helt andre planer med Timo.

Køb bøger

Timo og slavehandleren. Af Lars Bøgeholt Pedersen (2017) Tilføj til liste. Dine lister. Luk. Tilføj til liste. Serie. 2. del af: Timo og pelsjægerne. Fantasy. Timo er flygtet fra pelsjægerne. Han søger hjælp på en kro hos den rare kromutter og krofatter. Men pludselig er han låst inde.

RELATEREDE BØGER

Min saudiske søn
Kærlighedens tornefulde vej
Il maschio alfa - Racconto erotico
Under en strålende sol
Magiske Mia og det røde hjerte
North Coast 500
Havtorn
Chokrosa
Den udvikler sig
Slør
Lille Krokodille i det store hav
Na tylnym siedzeniu
De små synger CD
Sundhed
Niezwykła historia Sebastiana Van Pirka
Ethan Frome
Feerne fra Rosendalen
Carlsens tegnede klassikere: Dracula