Nye roller ...

UDGIVELSESDATO 28-06-2019
FORFATTER Trine Juul Hansen
ISBN 9788726050950
FILSTØRRELSE 2,95 MB
FILNAVN Nye roller ....pdf
Defalske9ere.dk Nye roller ... Image
Jeg gør det, tænkte Lasse. Det kan ikke gå værre end galt. Han rakte hånden op og meldte sig på skuespilsholdet. Det samme gjorde Gunse og Anna. Lidt efter meldte Rikke sig også. Sebastian meldte sig til lys og lyd. Lidt efter havde næsten alle i klassen valgt sig ind på den gruppe, de gerne ville være med i. Den eneste, der manglede, var Marie.Dem fra sjette er blevet ældre. De går nu i 7. B, men det bliver det ikke mindre spændende af. Det er ikke skolen, der fylder, men kammerater og familie. Hovedpersonerne har en alder, hvor forældrene stadig er på banen. I teenageårene bliver alting forandret. De unge forandrer sig – og helt ærligt! Det kan være et hårdt arbejde at lære sig selv at kende på en helt ny måde.Trine Juul Hansen er en dansk børnebogsforfatter. Hun har i årevis udgivet både letlæselige bøger for de yngste og spændende ungdomsbøger til teenagerne. Trine Juul Hansen står blandt andet bag serierne 'Freja', 'Dem fra sjette' og 'Nanna'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Nye roller ...-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Trine Juul Hansen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Nye roller ... online nu så nemt!

Nye roller | VPT

Alle ansatte i Hvidovre Kommune - fra direktører og centerchefer til pædagoger og lærere - får nye roller som led i nyt grundlag for ledelse. De skal samarbejde mere på tværs, dele viden og sætte borgeren i centrum. Det giver resultater: Et tværfagligt team af specialister har på kort tid mere end halveret antallet af unge, der ikke mødte i skole.

PDF Antropolog: Velfærdsteknologi kræver nye roller og ...

Når ledelsesopgaven ændrer sig, skal lederen inddrage nye og anderledes roller. En ny publikation fra Mandag Morgen stiller skarpt på de krav, udfordringer og muligheder, et nyt syn på velfærd giver lederne. Læs om de fem nye lederroller, som offentlige ledere skal mestre.

RELATEREDE BØGER

Blodets bånd #7: Fortidssynder
Der geheimnisvolle Hof
Bill & Ben skræmmer skattejægerne
Rådgivning Det professionelle erstatningsansvar
De tre vise mænd
Hotellet
Der verschwundene Kanzleirat
Privatdetektiv Joe Barry - Gnadenlose Jagd
Through the Looking-glass and What Alice Found There
Fra Edderkoppen til Makrellen
Menneskenes bedrag
Como un Ángel (La Colección Eterna de Barbara Cartland 41)
Personal Branding
Bjerget vågner
Søsterskriftet
Carl er en helt
Legatsøgning for studerende
Livsnyderruten fra Alsace til Provence
Lang fredag
Fodbold med Flunkerne