Borgen Unplugged #114 - Regeringens katastrofale uge

UDGIVELSESDATO 28-01-2019
FORFATTER Henrik Qvortrup
ISBN 9788726142631
FILSTØRRELSE 9,61 MB
FILNAVN Borgen Unplugged #114 - Regeringens katastrofale uge.pdf
Defalske9ere.dk Borgen Unplugged #114 - Regeringens katastrofale uge Image
Denne podcast er oprindeligt udgivet d. 1. september 2017.Med tre forkromede udspil var der lagt op til, at det skulle have været regeringens helt store uge. I stedet endte det med et kommunikationsmæssigt mareridt. 'Det skal kunne betale sig at arbejde', lyder det fra regeringen. Men lynhurtigt kom det til at handle om regnemetoder og om hvem, der egentlig får mest ud af skattelettelserne på de 23 milliarder kroner – HK‘eren eller direktøren? Svaret er direktøren, og det skulle regeringen måske bare have sagt med det samme. Dansk Folkeparti står i en nøglerolle i de kommende forhandlinger, og der er intet, der tyder på, at de bliver nemme at danse med.Thomas Qvortrup stiller spørgsmålene. Politisk kommentator Henrik Qvortrup har svarene.Thomas Qvortrup er en erfaren journalist og radiovært. Han har været vært på Gomorn P3, Nova Morgen samt Nyhedsministeriet på det nu hedengange TV2 Radio. Han har været politisk reporter på Christiansborg og derudover arbejdet som redigerende journalist i en årrække på Berlingske. Thomas har skrevet tre romaner, 'Tæt på paradis', 'Delvecchios dom' og 'Mellem venner' – alle udgivet på Gyldendal.Henrik Qvortrup er en landets mest erfarne politiske kommentatorer. Han har arbejdet med politisk journalistisk på Jyllands-Posten, Berlingske, Ekstra Bladet og BT. Politisk redaktør på TV2 frem til 2014, da Se og Hør-sagen tvang ham væk. I dag har han sit eget politiske interview-program på DK4. Og i samarbejde med Metroxpress driver han det politiske site 'dagensQ'. Henrik har skrevet flere bøger. Blandt andre – sammen med med Niels Lunde – en biografi om Poul Nyrup Rasmussen. I 2014 udgav han selvbiografien 'Q', og i 2015 kom 'Tre år ni måneder tre dage' om Thorning-regeringen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Borgen Unplugged #114 - Regeringens katastrofale uge er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Henrik Qvortrup. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Henrik Qvortrup bog online og også downloade det gratis!

Borgen unplugged (@BorgenUnplugged) | Твиттер

Jeg tror, at regeringen har valgt at bruge denne konflikt med lærerne til at disciplinere hele arbejderbevægelsen. Sonia Alesso, lærerformand. Blokaden af den kontinentale hovedvej blev opløst af politiet med tåregas og vandkanoner, beretter Pressa Latina, mens generalstrejken mere eller mindre...

Regeringens økonomiske politik fejler igen ….. og igen.

Regeringens energi- og klimapolitiske mål - og resultaterne af Energiaftalen i 2020. Med initiativerne i Energiaftalen er Danmark i 2020 nået rigtig langt Regeringens klimapolitiske mål. Klimapolitiske resultater af Energiaftalen i 2020. 40 pct. reduktion i de samlede ud-ledninger i 2020 i forhold til 1990.

RELATEREDE BØGER

På kant med livet
Den anden hjemstavn
Børnenes bedste sange
Sådan ser lykken ud
Det mest pinlige
Du, jag och vännen min
The Girls’ Dorm
Den lille heks og tyven
Mod øst - en kvindes intime bekendelser 6
Svensk ryttarkvinna kidnappad i Belgien
Storm P. - En underlig mand og andre fortællinger
Zaczarowany Zamek 6 - Niewolnik Cesarza
UU vejleder uptions dialogkort
Ud hvor livet frister
Freja
Alt dette vil jeg give dig
Grønlands små mirakler