Spektrum #3: Ursiderne

UDGIVELSESDATO 02-03-2020
FORFATTER Nanna Foss
ISBN 9788758839387
FILSTØRRELSE 3,85 MB
FILNAVN Spektrum #3: Ursiderne.pdf
Defalske9ere.dk Spektrum #3: Ursiderne Image
Jeg døde da jeg var ti år.Var det ikke for drengen med de grå øjne,havde det været min eneste død.Men jeg fik en ny chance dengang.En chance jeg ikke har tænkt mig at spilde.16-årige Nasrin møder den drengsom reddede hendes liv da hun var lille.Han kan bare ikke huske hende,og han er ikke blevet ældre i de syv år der er gået.Desuden var han ikke blind. Men hun er helt sikker:Det er den samme person.Drengens venner er mistroiske over for Nasrin.De snakker om uhyggelige skyggevæsnerog om tidsrejser. Nasrin vil ikke blandes ind i deresmærkelige projekt. Men hun ønsker desperatat forhindre noget i fortiden. Én bestemt ting.Og måske kan det rent faktisk lykkes.Hvis hun tænker sig om.Hvis hun tager de rette beslutninger.Spørgsmålet er om man kan ændre nogetsom allerede er sket. Det vil hun snart finde ud af.Det er kun et spørgsmål om tid ...URSIDERNE er tredje bind i serien SPEKTRUM,hvor venskab, kærlighed og skæbnesvangrevalg bindes sammen på tværs af tid.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Spektrum #3: Ursiderne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nanna Foss. Med webstedet defalske9ere.dk læses Spektrum #3: Ursiderne online nu så nemt!

SPEKTRUM 3: URSIDERNE (Nasrin) - YouTube

Få Spektrum - Ursiderne af Nanna Foss som bog på dansk - 9788758823317 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Spektrum #3: Ursiderne - Lydbog & E-bog - Nanna Foss - Mofibo

Spektrum #3: Ursiderne (Forfatter: Nanna Foss, Forlag: Tellerup A/S, Format: zip_mp3, Type: lydbog, download, ISBN: 9788758828404)

RELATEREDE BØGER

Scott Pilgrims stjernestund
Guldsmedeforretningen Gullborgen
Julies hemmelige lyster
Det ulmende oprør
Korsblomstrede grøntsager
Magiske huler
Maj & Mío (4) - Den fjerde bog om Maj & Mío
Benny og Brian med ketchup og sennep
Det svageste led
Sig ikke noget-PB
Skaterland 1 - Kristoffer aka Krissy B
Øverste etage
H.C. Andersens bedste eventyr 1
Sovse og saucer
Dr. Norden 1067: Die falsche Braut. Doch sie will, das Betram glücklich wird
Enneagrammet & typernes indbyrdes relationer
Regnbuestøv
360°
Søster min