Mennesker med alkoholproblemer

UDGIVELSESDATO 19-05-2015
FORFATTER Nanna Kappel
ISBN 9788717042353
FILSTØRRELSE 5,55 MB
FILNAVN Mennesker med alkoholproblemer.pdf
Defalske9ere.dk Mennesker med alkoholproblemer Image
Mennesker med alkoholproblemer giver et overblik over alkoholproblemers baggrund, de belastninger der er forbundet hermed i forhold til sundhed og sygdom og hvilke behandlingsmuligheder, der eksisterer for mennesker med alkoholproblemer og deres familie.Bogen, som er delt op i tre dele, er bygget op som en antologi med bidrag fra forskellige specialister inden for området. Den første del beskæftiger sig med baggrunden for alkoholproblemernes opståen, herunder den danske alkoholkultur og de fordomme, som mennesker med alkoholproblemer ofte mødes med.Anden del beskæftiger sig med de fysiske og psykiske belastninger, som et stort forbrug af alkohol medfører. Her bedrives bl.a. den neurofysiologiske afhængighed, psykisk komorbiditet og de følgevirkninger, der er forbundet med stort alkoholindtag.Den tredje del omhandler de forskellige behandlingsmuligheder, mennesker med alkoholproblemer kan tilbydes, både i forhold til alkoholafhængighed og abstinenssymptomer. Denne del belyser endvidere nogle af de særlige udfordringer, der er i forhold til behandling af socialt udsatte med alkoholproblemer.Bogen henvender sig til sundhedspersonale, der i deres arbejde møder mennesker med alkoholproblemer. Den kan også anbefales til studerende og undervisere inden for professionsbacheloruddannelserne på sundhedsområdet samt sundhedsfaglige diplomuddannelser. Bogen vil ligeledes kunne anvendes inden for mange andre professionsuddannelser, fx pædagog, socialrådgiver, lærer m.v.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Mennesker med alkoholproblemer er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Nanna Kappel. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Nanna Kappel bog online og også downloade det gratis!

Der alkoholkranke Patient | DICKHAUT | Springer

Ich könnte jederzeit aufhören, Alkohol zu trinken, wenn ich wollte."? Es dauert oft lange, bis Menschen sich ihre Alkoholprobleme eingestehen und sich zu einer Änderung ihres Trinkverhaltens...

Slut med svømning med delfiner: - Mennesker er for vilde - TV 2

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden.

RELATEREDE BØGER

Dusk-fredløs
Jin Ping Mei, bind 1
Massakern i Hungerford
Revolvervirtuosen
Mine første krydsord og ordgåder: Verden rundt
Af sted, til stede
Sindssygelægen
Morris Mohlin på iskold mission
Adventsbogen
Det fortryllende slottet 5 - Magiske huler
Diari de Ana Frank
Osynliga Länkar
Englesang og hornmusik
Kane og Abel
Juvelen
Tvillingernes kollaps
Stjernerne i dig
Mamma Mia! Kuren
Revenge is Bittersweet