Forbrydelsens skygge

UDGIVELSESDATO 16-12-2017
FORFATTER Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen
ISBN 9788793383449
FILSTØRRELSE 1,31 MB
FILNAVN Forbrydelsens skygge.pdf
Defalske9ere.dk Forbrydelsens skygge Image
En kendt tv-værtinde bliver stalket af en fanatisk og elitær mand. Han sender hende litterære citater af Søren Kierkegaard som kærlighedserklæringer og følger som en skygge hendes liv intenst. Det eskalerer for ham, og også andre modtager citater - bl.a. af Dan Turèll og H.C. Andersen.Politibetjenten Bjørn undersøger, hvorfor hans modeldatter Julie opfører sig mistænkeligt. Hvad Bjørn ikke ved er, at Julie er i en uoverskuelig gæld til en international narkoliga. Bjørns ven, filminstruktøren Ask, er i gang med indspilningen af en ny spillefilm, hvori Julie er skuespiller. Samtidig udvikler en spirende forelskelse sig mellem saxofonisten Donna og Ask.Da stalkeren tager det ultimative træk samtidig med, at Bjørn kommer i sit livs krise, flettes Bjørn, Donna og Ask endnu engang ind i en blodig krimisag. Deres loyalitet og kærlighed sættes på spidsen, og forbrydelsens skygger trækker dybe spor ind i Københavns brokvarterer, hvor de store danske kultur- og litteraturkoryfæer får en afgørende rolle.Forbrydelsens skygge er anden del af københavner-krimiserien om Bjørn, Ask og Donna. Serien er skarptskårne psykologisk thrillere,der udspiller sig i hjertet af København.
Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden. Dennis Albrethsen har i årtier arbejdet som stuntman og stuntkoordinator på en lang række af Danmarks allerstørste film- og tv-produktioner. Han er endvidere klinisk psykolog.Anne Sejrskild er saxofonist og har spillet i utallige musikalske sammenhænge fra glad garagejazz til professionelt niveau. Hun er desuden cand.mag. og har en master i psykologi.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Forbrydelsens skygge-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Forbrydelsens skygge online nu så nemt!

Forbrydelsens Skygge af Anne Sejrskild og Dennis ...

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Forbrydelsens Skygge af Anne Sejrskild og Dennis Albrethsen - bogen har fået vurderingen 34 ud af 100

Forbrydelsens Skygge - Anne Sejrskild - Bog | Krimier ...

Forbrydelsens Skygge - Anne Sejrskild - Bog. 110 kr. Til GUCCA.dk . Lignende e-bøger. Joyland - Stephen King - Bog. 200 kr. Læs mere... Til GUCCA.dk. Nat Over Havet - Ken Follett - Bog. 100 kr. Læs mere... Til GUCCA.dk. Kragemanden - Christian Falk 2 - Hæftet. 300 kr 270 kr.

RELATEREDE BØGER

Siri fra Svalbard
Kundera i syv sind
Den forheksede skov
Dybdepsykologi - fra Freud til Grof
SILKEPÆONER OG BONDEROSER I GÅRDHAVEN
Lisbon City Map
Polle, Pamela og det virkelige liv
Den uimodståelige revolution
Gossip Girl: För det är jag värd
Den menneskelige tanke
De ni klokkeslag
Mere På Spil #5 - The Resistance
Evig hunger
Møder med Madsen
En farlig slæderejse
Fortryllende kærlighed
Aslaks saga
Dyret brænder