Fanget i kisten

UDGIVELSESDATO 18-02-2018
FORFATTER Jørn Jensen
ISBN 9788772141916
FILSTØRRELSE 10,88 MB
FILNAVN Fanget i kisten.pdf
Defalske9ere.dk Fanget i kisten Image
Marko er en helt almindelig dreng, hvis liv bliver kompliceret af, at hans far er vampyr og færdes i vampyrkredse. Marko har absolut ingen interesse i at være en del af dette mørke og uhyggelige liv og forsøger at opretholde et normalt liv – på trods af faderens lidt mærkelige opførsel. Fuld af humor og skøre indfald. Hver bog indeholder en samlet historie og kan læses hver for sig. Illustreret i farver. Indbundet som hardback.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Fanget i kisten blev skrevet den 18-02-2018 af forfatteren Jørn Jensen. Du kan læse bogen Fanget i kisten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørn Jensen.

Fanget i kisten - Vampyr-serien 2 - Forlaget Elysion

Fanget i kisten (bog) af forfatteren Jørn Jensen | Lydbøger | Adam lægger sig i kisten. Han lukker låget. Der lyder et klik. Adam prøver at åbne kisten. Men den er låst. Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og pri

Fanget i kisten - Lydbog & E-bog - Jørn Jensen - Mofibo

Fanget i kisten (E-bog, 2018) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

16 sange
Culture in Language Learning
Poems and thoughts in nature
Ansættelsesretlige aspekter af virksomhedsoverdragelse
En bæredygtig tilgang til børn i en flersproget kontekst
Fünf Jahre der Entscheidung - Deutschland nach dem Kriege. 1945-1949
The New Testament 26 - Jude
Verdens bedste kur
Min by med bolle å
Et fængslende liv
Tysklandsarbejderen