Din mor elskede Paris

UDGIVELSESDATO 03-05-2016
FORFATTER Jon Monrad Møller
ISBN 9788771597103
FILSTØRRELSE 9,77 MB
FILNAVN Din mor elskede Paris.pdf
Defalske9ere.dk Din mor elskede Paris Image
HENRIK HAR IKKE MANGE MINDER OM SIN FAR. Han døde, da Henrik var seks år gammel, og efterlod sig en kæmpearv og et ikke mindre testamente. Da Henrik får testamentet at læse, forstår han, at faren havde lavet en detaljeret plan for hans liv, og at moren har gjort alt for at gå imod den. „En syg mands værk,' siger hun. Men for Henrik er det også en kærlighedserklæring.At alt ikke var fryd og gammen i familien, har Henrik nok altid fornemmet, men omfanget af hemmelighederne og deres betydning for hans opvækst, begynder at dæmre for ham. Hvordan kan det være, at han ikke har drevet det til noget, men hver dag henslæber tiden på Olriks Café i selskab med en flok drukmåse og kultiverede stueplanter? Ugift , barnløs, arbejdsløs, forældreløs – og hovedrig. Hvad er det med ham?Henrik tager livtag med sin historie. Ikke fordi han er i krise – det ligger slet ikke til ham – men fordi han pludselig får sådan en lyst til at fortælle om sig selv og sin familie til én helt bestemt. Og det sidste punktum i den historie er langtfra sat …DIN MOR ELSKEDE PARIS er en varm og livsklog roman om kærlighed og forældre – og om at være den, man er.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Din mor elskede Paris-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jon Monrad Møller. Med webstedet defalske9ere.dk læses Din mor elskede Paris online nu så nemt!

Din mor elskede Paris | Litteratursiden

Shop efter din mor på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af din mor tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig.

Din mor elskede Paris - Lydbog & E-bog - Jon Monrad ...

Køb Din mor elskede Paris - E-lydbog her. Din mor elskede Paris - E-lydbog af Jon Monrad Møller. Stort online udvalg af bøger, CD'er & DVD'er. Vi er e-mærket. Bog & Mystik - selvudvikling & spiritualitet.

RELATEREDE BØGER

Udvalgte Eventyr
Kreative og innovative individer, der gider
F-16
Bill og Ben bringer breve ud
Luthers Skrifter i Udvalg. Bind 5
El rey de las montañas
Livet kom - i morgen
Alibi overflødigt
Mand og kat
Oppe i gardinerne - og andre sjove rim for de mindste
Seneca
Führen wie ein Samurai - Mentale Stärke - Schlagkraft im Handeln
Ridderen af den runde bold
Elsk maden