Vild jagt

UDGIVELSESDATO 17-06-2014
FORFATTER Bo Skjoldborg
ISBN 9788799632466
FILSTØRRELSE 1,60 MB
FILNAVN Vild jagt.pdf
Defalske9ere.dk Vild jagt Image
Malte, Gritt og Pi vågner om natten. Der er indbrud i huset – og snart er de med deres skøre farfar på jagt efter Den Gyldne Maske, der giver evigt liv. Undervejs møder de Hypno-damen med det slimede tanghår og Blinde Benn, der kan lugte guld ... og bange unger.Målgruppe: 9-12 år.Action. Krimi. Sjov bog.Anmelderne skriver om 'Vild jagt' og Vild-serien:“Sjov og skør historie. Børn, som har nydt Manu Sareens historier om Iqbal Farooq, vil formentlig også kunne lide denne bog.” (DBC)“Kan man lide Bjarne Reuters sjoveste bøger, vil man også kunne lide ‘Vild flugt’ af Bo Skjoldborg.” (Troldspejlet, DR).”Der er spændende vampyrguf fra kirkegården, dronningen kigger forbi, og en alligator smækker kæberne sammen lige i børnehøjde. Det samme gør Bo Skjoldborg i en opfindsom og stilsikker bog.' (Bogmarkedet)Bogen er let at læse – og meget velegnet til højtlæsning og godnatlæsning.Læs eller hør også de andre Vild-bøger:Vild flugtVild ferieVild panikBesøg børnene, deres farfar og fugleedderkoppen Miver her: www.vild-bog.dk
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vild jagt er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bo Skjoldborg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Bo Skjoldborg bog online og også downloade det gratis!

Indberetning af vildtudbytte - Naturstyrelsen

B-Wild har det bedste udstyr til jagt og vildmark - i hjertet af København! Læs mere om os. Information om B-wild. Om os; Handelsbetingelser; Fortrolighedspolitik; Kontakt os; Søg i vores katalog; Hvorfor handle hos B-Wild. 1. Altid 60-dages returret ved køb på b-wild.dk. 2.

Vildtkamera - Jagt Jakt

Lige nu: Politi i vild biljagt Københavns Politi måtte eftersætte to biler, som ikke ville standse Sådan så det ud umiddelbart efter politiet fik stoppet bilerne.

RELATEREDE BØGER

Ravnen
Lillebror
Kungen och vildkattan
Achensee
Kampen om fremtiden
Finn Foton og Elektromagnetismen
Opowieść z Krainy Elfów 1 - Rycerz Dzikiej Róży
De små monsterna #9: Bibis ben
Meteorjagten
Disney Kig & Find Løvernes Konge
Vintertid i röd stuga
Vandrer langs bølger
Havets katedral
Upstate
Ordinér nye kroppe
Karl und Bent #2: Karl und Bent bauen ein Flugzeug