En fræk uge

UDGIVELSESDATO 08-02-2017
FORFATTER Mikkeline Vinter
ISBN 9788740454024
FILSTØRRELSE 5,40 MB
FILNAVN En fræk uge.pdf
Defalske9ere.dk En fræk uge Image
Novellesamlingen ”En fræk uge” indeholder de første 7 erotiske noveller, som Mikkeline Vinter har udgivet eksklusivt hos Saxo Publish – så er der pirrende godnat-læsning til en hel uge.Mikkeline Vinter skriver nuanceret, kvalitetsorienteret og litterært bearbejdet erotisk litteratur, der giver plads til fantasien og hvor indhold, handling og scener er inspireret af og delvist baseret på læsernes input og fantasier, i kombination med frække, spændende og virkelige oplevelser, som Mikkeline selv har haft.Efter stor succes med introduktionsnovellen ”Bare én gang”, der gav en forsmag på de efterfølgende noveller ”Kameraleg”, 'En festlig udfordring', 'Frisøren”, 'Biltur i natten', “Fra fantasi til virkelighed” og 'Ungt kød' er det blevet tid til en opsamling i form af novellesamlingen ”En fræk uge”, der indeholder samtlige syv historier.Er du parat til masser af frække oplevelser, historier, drømme, hede fantasier, humor, kærlighed, jalousi, fest og ballade uden filter, så dyk ned i Mikkelines frække og forunderlige verden – det vil du nyde, hvad enten du er kvinde eller mand, moden eller ung.OBS! Denne erotiske novellesamling er udgivet i PDF-format, men findes også i en ren tekstbaseret ePub-version. Indholdet er målrettet læsere på +18 år, eftersom der indgår beskrivelser og ord, der kan virke stødende.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen En fræk uge blev skrevet den 08-02-2017 af forfatteren Mikkeline Vinter. Du kan læse bogen En fræk uge i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mikkeline Vinter.

En fræk Valentinsdate og forsvundne underbukser: Her er ...

Det var endelig blevet lørdag, efter en hård uge på jobbet. Min kone Britta skulle til fest om aftenen Så hun fik lov til at sove længe, så hun var klar til festen. Britta er en flot slank kvinde på 51, kort lyst hår og blå øjne, flotte bryster og lange slanke ben.

En fræk uge novellesamling, E-bog • Se priser (5 ...

Hot sex hele ugen - Få en fræk 7 dages plan Udfordrer man ikke rutinerne, sker der ikke noget nyt, derfor skal du droppe rutinerne og pifte sexlivet op med hot sex. Her får du en fræk 7-dages plan for den kommende uge.

RELATEREDE BØGER

Elda y Angotea - Dramatizado
Kong Lear
Hvor kærlighed ej gror
En anden
Kærligheden, kildevandet... og det blå ocean / Fra Tahiti til Thyborøn med Nordkaperen
Sytten I
Android tablet
NyS 52-53
Words for the Road IV
Svanesång
Tre dages frist
Från franska till ryska revolutionen
Operation Piratenjagd
Musikstreaming med Spotify på computer, tablet & smartphone
Marie Cavallier
Den nye arvelov
Ein neues Leben
Laura lærer at skrive tallene 1 - 10