Krybskytten

UDGIVELSESDATO 21-08-2019
FORFATTER Bent Haller
ISBN 9788726048452
FILSTØRRELSE 1,31 MB
FILNAVN Krybskytten.pdf
Defalske9ere.dk Krybskytten Image
'Fuglekongen holdt op med at pippe, og Rasmus tog en dyb indånding. Først knagede det ganske sagte, men så lød der spektakel. Nogen brasede gennem buskene. Rasmus drejede hovedet og så noget rødt eller brunt forsvinde mellem træerne. En jakke? Eller en hue? Stemmerne kom fra to sider nu. Plantøren havde folk med sig. De var uge efter krybskytten...''Krybskytten' består af en lang række noveller for børn. Fælles for dem alle er, at de viser, hvordan børn indimellem formår at gennemskue en verden, som de voksne ikke helt forstår.Den danske forfatter Bent Haller (f. 1946) er oprindeligt uddannet som maler og grafiker fra Det jyske Kunstakademi, men har desuden skabt sig en spændende karriere som forfatter. Bent Haller debuterede som forfatter, da han i 1972 vandt forlaget Borgens konkurrence for den bedste samfundskritiske ungdomsroman med romanen 'Katamaranen'. Bent Hallers forfatterskab favner bredt og rummer både børnebøger, ungdomsromaner, digte og voksenbøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Krybskytten er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bent Haller. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Bent Haller bog online og også downloade det gratis!

Dansk krybskytte risikerer fængselstraf

Information om filmen Krybskytterne på Næsbygaard. Drama af Ib Mossin med Asbjørn Andersen og Ole Neumann fra 1966.

Krybskytten (film) - Wikipedia, den frie encyklopædi

Krybskytten. 3.06 16 5 Forfatter: Morten Korch Oplæser: Jørgen Weel. Findes som lydbog. Findes som e-bog. Midt ude i skoven bor Johan Gregor med sin yndige plejedatter, den 18-årige Karen. Gregor er af fin slægt, men han bærer på en dyster hemmelighed, der har fået ham til at vende sig mod resten af menneskeheden.

RELATEREDE BØGER

All inclusive - En eskorts bekännelser 3
Skotsk gælisk fortsætterkursus
Modne Kvinder
Møggård 1 - Engelberth den enorme
100 kødfrie dage
Ringpärmsattentatet
Viden om vand
På sporet af 2019
Nattergalen
Det okkulte Danmark
Tyven fra Skovbjerg
Løveridderen
Tordenstorm