Yetiernes sang

UDGIVELSESDATO 13-04-2017
FORFATTER Ole Frøstrup
ISBN 9788711681213
FILSTØRRELSE 1,51 MB
FILNAVN Yetiernes sang.pdf
Defalske9ere.dk Yetiernes sang Image
Kristian er fotograf. På grund af sit arbejde rejser han i hele verden, men han er også drevet af længslen efter en kvinde, han engang har kendt.Da han bestiger bjerget Sagarmatha i Himalaya og bliver involveret i et sneskred, kommer han i en vision i kontakt med yetierne, der bærer på stor klogskab og gammel visdom. Vi følger ham rundt i verden på forskellige opgaver – blandt andet til Grønland, Stillehavet og Etiopien – mens han forsøger at få klarhed over de episoder i hans liv, der førte frem til det skæbnesvangre møde.Ole Frøstrup er født i 1936 og opvokset i Odense. Han er uddannet journalist og debuterede som forfatter i 1982 med romanen 'Yetiernes sang'. Siden har han skrevet mere end 30 bøger for både børn og voksne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Yetiernes sang blev skrevet den 13-04-2017 af forfatteren Ole Frøstrup. Du kan læse bogen Yetiernes sang i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ole Frøstrup.

Kvindernes planet | Arnold Busck

Yetiernes sang. Lån på biblioteket. Bog Yetiernes sang Af Ole Frøstrup ( 1982) Lån på biblioteket. Log ind for at anmelde Facebook Tweet Originaludgave 1982. Tags. kærlighed. mandeskildringer. Log ind for at anmelde Facebook ...

Yetiernes sang af Ole Frøstrup som bog - Bogreolen.dk

Yetiernes sang: Roman (Danish Edition) [Ole Frøstrup] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

RELATEREDE BØGER

Ægte amerikanske cowboybukser
De sorte symboler
Merlin #3: Merlin og søster hårbolle
Børn skal ikke lege under fuldmånen
Min rejsedagbog
Ledelse gennem skolens ressourcepersoner
Silver Blaze
Skriv og visk ud! Bogstaver og skriveøvelser
Eros
En gentleman i Moskva
Så langt øjet rækker
Monsunbørnene hjemme i Danmark
Lilian og Lukas
I magtens skygge