Kollision

UDGIVELSESDATO 05-01-2016
FORFATTER Ester Bock
ISBN 9788711524596
FILSTØRRELSE 6,20 MB
FILNAVN Kollision.pdf
Defalske9ere.dk Kollision Image
Hovedpersonen Claudia er billedkunstner og stærkt optaget af kunstbegrebet; hvad er egentlig kunst, og hvad bør det kunne? Claudias refleksioner bliver til en anspændt fiksering, der begynder at påvirke hendes kunstneriske skaberevner.Dog finder Claudia meget glæde i sit forhold til barnebarnet Zenia. Da Zenia kommer i knibe, er det Claudia, hun går til i stedet for sine forældre. Det nære forhold mellem bedsteforælder og barnebarn er rodfæstet i hende gennem hendes egne mormor, som kunstneren tænker tilbage på i glimt.Claudias refleksioner og tilbageblik begynder dog at tage en negativ form, og det viser sig, at hendes kamp med kunsten hænger nøje sammen med hendes kamp med livet.'Kollision' er en roman om forholdet mellem bedsteforældre og børnebørn, mellem kunstværk og kunstner, og dens handlingsforløb foregår på tværs af fem generationer – fra første verdenskrig og frem til nutiden.Ester Bock (f.1936) er en dansk forfatter, der har skrevet både romaner, lyrik, tv-spil og børnebøger. Bock debuterede i 1971 med børnebogen 'Lea får en lillebror'. Sidenhen er fulgt mere end 20 udgivelser. Bock har tillige modtaget fire arbejds- og rejselegater bl.a. fra Statens Kunstfond og Litteraturrådet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kollision blev skrevet den 05-01-2016 af forfatteren Ester Bock. Du kan læse bogen Kollision i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ester Bock.

Kollision | Første Trailer - YouTube

'Kollision' er et eksplosivt, bevægende drama, der udforsker en familie i opløsning, og alle de beslutninger, som forældre træffer i forsøget på at få ender til at mødes og kabalen til at gå op. 'Kollision' er Avaz-brødrenes første film siden den succesfulde debut forrige år med 'Mens vi lever', som solgte mere end 100.000 biografbilletter.

Kollision (2019)

'Kollision' er Avaz-brødrenes første film siden den succesfulde debut sidste år med 'Mens vi lever', som blev en kæmpesucces og solgte mere end 100.000 biografbilletter. Filmen er instrueret af Mehdi Avaz, med Milad Avaz som manuskriptforfatter samt Misam Avaz, Kim Magnusson og Sara Victoria Pedersen som filmens producertrio.

RELATEREDE BØGER

Socialpolitik i Norden
Het lelijke jonge eendje
Udenlandske kriminalsager fra vor tid
Stjernen
Mindfulness - Nærvær i nuet
Fuglene
Officiel stickerbog
Går over går under går
Barmhjertighed
1001 digt
Tingen i cellen
Vandbæreren
Min kæreste elskling
Sort i sort
Didaktionslæring i praksis
Havvej
Børn skal ikke lege under fuldmånen
Brahms fjerde mand
Forværelset