Knuste bølger

UDGIVELSESDATO 21-07-2017
FORFATTER Lars Nielsen
ISBN 9788711678305
FILSTØRRELSE 9,32 MB
FILNAVN Knuste bølger.pdf
Defalske9ere.dk Knuste bølger Image
Den unge uldkræmmer Palle og hans elskede Bodil glæder sig til, at Palle har skrabet nok penge sammen til, at de kan gifte sig og købe en gård sammen. Palle rejser rundt for at sælge sin uld, men på en af disse ture kommer han i selskab med nogle slemme fyre, der drikker ham fra sans og samling og udplyndrer ham. Palle tør slet ikke se sin forlovede i øjnene længere, og i stedet driver han rundt i Danmark for at skjule sin skam uden at turde håbe på en dag at se sin Bodil igen…Den danske forfatter Lars Nielsen (1892-1963) debuterede i 1938 med bogen 'Bo', og siden da er det blevet til over 60 romaner. Langt de fleste af Lars Nielsens bøger foregår i landdistrikter og følger slægters gang, men de har også ofte en udpræget psykologisk vinkel, der gør hans bøger tidsløse og relevante uanset hvilket miljø, de læses i.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Knuste bølger blev skrevet den 21-07-2017 af forfatteren Lars Nielsen. Du kan læse bogen Knuste bølger i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lars Nielsen.

Monsterbølge - Wikipedia

Enorme bølger knuste vinduerne på skibet og slog redningsbåde overbord. Skibet reddede sig med nød og næppe i land. Ombord var blandt andet det grønlandske folketingsmedlem Augo Lynge. Han indkaldte nu grønlandsminister Johannes Kjærbøl til en debat i Folketinget om vintersejlads på Grønland.

Danske forfattere/bidragydere til skønlitteratur indtil 1975

[s179] Nielsen, Lars: Ferien paa Højvang. Side 179-234 (1943, roman)

RELATEREDE BØGER

Livs erindringer og resultater. Bind 2
Northwest USA: Pacific Northwest
Koldnæserne
Tordenskiolds skygge
Adam og den hvide dame
Villads fra Valby får et brev
Slørede sandheder
Tinder такси – Eротика
Min bror Michael
Canary Islands
Hemmeligheder
Henny Hest er vild med fest
Udflyttere
Robert og vennerne på Smutvej
Kritik, 44. årgang, nr. 200
Efterspillet
Tango 4
Indtag Amager
Kistrups teater