Mit fædreland var en æblekerne

UDGIVELSESDATO 29-01-2018
FORFATTER Herta Müller
ISBN 9788702237412
FILSTØRRELSE 1,27 MB
FILNAVN Mit fædreland var en æblekerne.pdf
Defalske9ere.dk Mit fædreland var en æblekerne Image
”Mit fædreland er en æblekerne, man flakker om mellem segl og stjerne”. Det rim messede Herta Müller for sig selv, hver gang hun var på vej til endnu et forhør hos den forhadte rumænske sikkerhedstjeneste Securitate. Det poetiske blev hendes redning. I en samtale med lektor og publicist Angelika Klammer fortæller Herta Müller for første gang om, hvad der fik hende til at skrive, og hvad der definerer hende som forfatter. Vi får et helt liv målt ud mellem barndommen i en landsby i den tysksprogede del af Rumænien og den dag, hun modtager Nobelprisen i Litteratur i 2009. Samtalen er også en dyster rejse tilbage til Rumænien efter murens fald. Om at opsøge de nu tomme kældre, hvor forhørene fandt sted, om tilfældigt at møde den efterretningsofficer, der forestod ydmygelserne, følge efter ham, og måtte lade ham slippe. Det er en stærk beretning om venskaber, der skal kunne holde til svig og overvågning, og om opdagelser, som vender alting på hovedet, da hun efter flere års forgæves forsøg endelig får lov at kigge i sin egen sagsmappe.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Mit fædreland var en æblekerne er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Herta Müller. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Herta Müller bog online og også downloade det gratis!

Mit fædreland var en æblekerne e-Kitap Herta Müller... | Rakuten Kobo

I dette afsnit kan du høre forfatter, oversætter, digter og professor Søren Fauth fortælle om bogen 'Mit fædreland var en æblekerne' af den tysk-rumænske forfatter Herta Müller.

andersen.sdu.dk/rundtom/borge/danmark.html

Danmark, mit fædreland Komposition - Strofer - Vers - Gentagelser Genre - Lyrisk digt - tanker... Synsvinkel - Jeg fortæller Sprog og stil Romantikken - Moderes stemme -Udsangsord - Tillægsord - Metafor, billedesprog, symboler - Besjæling Danmark mit fædreland Der er et yndigt.

RELATEREDE BØGER

Ingers hvide ben
En verden af krimier
Goal 5
Få styr på dit stofskifte
Kæreste-krise!
Den danske salmebog - Ritualbog og Den danske alterbog
Den danske salmebog - Konfirmandsalmebog sort ny udg.
My Little Pony - Equestria Girls - Pinkie Pie og cupcake-katastrofen
Caprice - Süße Früchtchen auf Hawaii
Et hus er ikke et hjem
Mission feriekys
Enegængeren
Udvalgte digte
বন্ডা আর দেবী
Niederösterreich, Wien, Burgenland-Nord
Kærlighed i blåt
Krigerens Bog
Så by som borger
Tilbage til Faithful Place