Digital forvaltning

UDGIVELSESDATO 22-08-2019
FORFATTER Hanne Marie Motzfeldt og Azad Taheri Abkenar
ISBN 9788757441147
FILSTØRRELSE 3,97 MB
FILNAVN Digital forvaltning.pdf
Defalske9ere.dk Digital forvaltning Image
Denne bog giver forfatternes bud på, hvilke almindelige forvaltningsretligeregler der er mest relevante at være opmærksom på, når der udvikles digitaleløsninger til forvaltningsmyndigheder. Bogen er tænkt som det første af flere bind om de retlige rammer for den digitale forvaltning, hvorfor f.eks. hjemmels-,tilsyns- og prøvelsesspørgsmål ikke er behandlet.Bogen er skrevet med det sigte at blive anvendt som lærebog på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet. Formålet er at give de studerende på bacheloruddannelsen en grundlæggende viden om den digitale forvaltning og en introduktion til nogle af de regelsæt, der er relevante, når der udvikles digitale løsninger til det offentlige. Det er dog vores håb, at praktikere og andre med interesse for emnet også vil få gavn af bogen.Vi har modtaget stor hjælp fra en række prominente kollegaer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Digital forvaltning er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hanne Marie Motzfeldt og Azad Taheri Abkenar. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Hanne Marie Motzfeldt og Azad Taheri Abkenar bog online og også downloade det gratis!

Regionssekretariatet - Region Midtjylland

Digital forvaltning oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

Staten nedsætter advisory board på 15 eksperter, der ...

Køb Digital forvaltning af Hanne Marie Motzfeldt, mfl. som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Denne bog giver forfatternes bud på, hvilke almindelige forvaltningsretligeregler der er mest relev..

RELATEREDE BØGER

Grib livet, slip angsten
Frøken Biancas dybe fald
Kort over verden
Paris Popout Maps
Ritter
Biggles stiller ultimatum
Tom og Tina
Lean projektledelse
Solskin for det sorte muld
Numairs fortælling #2: Uvejr og blodbad
Dage med galopperende hjertebanken
Skæbne-Anekdoter
Den prøvende
Vi er tiggere
Samskabelse af velfærd
The creative spaces in between
Tillykke med bryllupsdagen