Samtaler om livet med John F. Kennedy

UDGIVELSESDATO 08-06-2013
FORFATTER Caroline Kennedy
ISBN 9788771282580
FILSTØRRELSE 4,60 MB
FILNAVN Samtaler om livet med John F. Kennedy.pdf
Defalske9ere.dk Samtaler om livet med John F. Kennedy Image
I 1964 båndede Jacqueline Kennedy syv historiske samtaler om sit liv med John F. Kennedy. Nu, for første gang efter 50 års hemmeligholdelse, kan de læses i denne deluxe, illustrerede udgivelse.Kort efter mordet på præsident John F. Kennedy, med en nation i dyb sorg, fandt Jacqueline Kennedy styrke til at sætte sin egen sorg til side og for eftertidens skyld, at påbegynde dokumentationen og bevarelsen af sin mands arv. I januar 1964 godkendte hun og Robert F. Kennedy planen om et mundtligt historieprojekt, som skulle bevare deres førstehånds-vidnesbyrd om den afdøde præsident.Gennem resten af sit liv værnede Jacqueline Kennedy om sit privatliv og nægtede at tale om sine minder om disse år. Men i starten af marts 1964 satte hun sig ned sammen med historikeren, rådgiveren og vennen Arthur M. Schlesinger, Jr., og optog en overraskende detaljeret og usminket beretning om sin tid som John F. Kennedys hustru og betroede. Båndene blev låst inde i the John F. Kennedy Presidential Library and Museum, som Jacqueline Kennedy ønskede det. Indtil i dag.Resultatet er otteenhalv times materiale og et centralt vidnesbyrd fra denne voldsomme tid. Bogen rummer nye indsigter om mange af de betydningsfulde mennesker og begivenheder som formede JFKs præsidentskab, og bogen kaster også nyt lys på manden selv bag de store beslutninger.Her er JFKs ikke-nedskrevne meninger om en lang række afslørende emner, som hans følelser for hans brødre Robert og Ted, hans holdninger til verdens ledere; det er det måske mest umiddelbare og ægte portræt af John Fitzgerald Kennedy som vi nogensinde får. Jackie Kennedys moderne syn, hendes begavelse og humor giver os et unikt indblik i en af de mest bemærkelsesværdige førstedamer gennem tiden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Samtaler om livet med John F. Kennedy-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Caroline Kennedy. Med webstedet defalske9ere.dk læses Samtaler om livet med John F. Kennedy online nu så nemt!

Lufthansa i samtaler om redningspakke på 100 milliarder

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking "Frokost med Thorvald. We'd love your help. Let us know what's wrong with this preview of Frokost med Thorvald.

Meningen med livet | SVT Play

Mordet på John F Kennedy har genom åren varit föremål för ett antal konspirationsteorier. En teorin gör gällande att pappan till en av de republikaner som tävlade med Trump om presidentposten inför valet, Ted Cruz, skulle ha varit vän med Lee Harvey Oswald, mannen som har pekats ut som...

RELATEREDE BØGER

William Nielsen Finder et lig
Den store synonymordbog
Resten af livet
Inden vi blev jeres
Lørdagsrengøring
Hvid engel
Syv aldres galskab
Økonomien og virkeligheden
Alle tiders Bøger
Bastians skøre opfindelser G.A.G.'en
Drama på gräshoppstigen
Kong Ødipus