Når man snubler over sandheden

UDGIVELSESDATO 06-03-2019
FORFATTER Travis Christofferson
ISBN 9788770706605
FILSTØRRELSE 4,46 MB
FILNAVN Når man snubler over sandheden.pdf
Defalske9ere.dk Når man snubler over sandheden Image
Cancer er en moderne sygdom, der var sjælden for blot 100 år siden. Dengang døde ca. 2 pct. af befolkningen af kræft, hvor det i dag er den hyppigste dødsårsag,Årsagerne er i høj grad den kostomlægning, som slog igennem i årene efter 1. Verdenskrig, men de moderne samfund og den kemiske udvikling bærer i høj grad ansvaret. Forskningen har, som det er almen kendt, været koncentreret om behandling med kirurgi, gifte (kemoterapi) og radioaktiv bestråling, hvorimod der ingen midler omtrent har været tilforskning i årsager og årsagsbehandling, og naturmedicinske tiltag har ligefrem været undertrykt. Travis Christofferson gennemgår i bogen udviklingen det seneste århundrede, hvor det nu er blevet klart, at kræft ikke er en arvelig sygdom, selvom der kan være arvelige tilbøjeligheder. Christofferson snublede så at sige over sandheden, da han genopdagede den tyske professor Dr. Otto Warburg, der for ca. 100 år siden påviste at selvom cancer kan have mange sekundære årsager, var der kun en primær årsag, nemlig ændringen af omsætningen af ilt i inormale celler. Det modtog han en medicinsk nobelpris for. Når Cellernes kraftværker, mitokondrierne, ikke længere leverer energi, fordi indtaget af kulhydrater i cellerne omdannes til sukkerstoffer, udvikler der sig kræftceller. Kræft eller cancer handler med andre ord om mangel på energi. Det er en stofskiftesygdom. Bogen afrundes med en række KETO-opskrifter, med vægt på sundt fedt og grønt, der følger Christoffersons anbefalinger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Når man snubler over sandheden blev skrevet den 06-03-2019 af forfatteren Travis Christofferson. Du kan læse bogen Når man snubler over sandheden i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Travis Christofferson.

Tæt på sandheden: Sæson 1 - 1. episode | Se online her | DRTV

Selv når folk får lejlighed til at lære sandheden fra Bibelen at kende, er der mange som bevidst 7 I tjenesteåret 2001 ledede Jehovas Vidner i hele verden over fire og en halv million bibelstudier hver 15 Når man tjener sandhedens Gud, erfarer man værdien af at forstå Bibelen og den fred i sindet det...

Når sandheden skal frem - booomerang.dk

59 year old Ove is the block's grumpy man who several years earlier was deposed as president of the condominium association, but he could not give a damn about being deposed and therefore keeps looking over the neighborhood with an iron fist.

RELATEREDE BØGER

Digital tinglysning i praksis
Den pæneste dreng i verden
Den ubeboelige klode
Tinder-taxa
Lille malebog - for børn, unge og ældre, der vil sætte kulør på kunsthistorien
Mia Magi - åh, nej!
Percy Jackson (3) - Percy Jackson og titanens forbandelse
Den sande fjende
Tupilakkens hævn
Dornröschen
Rocky Mountain National Park
En øglerede
Vilde engle
Grimms eventyr
Mørketal (A-gruppen nr. 8)
Saga af Warberg
Mormor på rymmen
Berømmelsens pris/Med krop og sjæl/Kunsten at flirte
Hvalpen med det sjove øre
City of Lost Souls