Østeuropæiske oplevelser

UDGIVELSESDATO 17-02-2020
FORFATTER Thue Grum-Schwensen
ISBN 9788793928114
FILSTØRRELSE 4,78 MB
FILNAVN Østeuropæiske oplevelser.pdf
Defalske9ere.dk Østeuropæiske oplevelser Image
I centrum for bogen “Østeuropæiske oplevelser” er mennesker, der bor og lever i Østeuropa. Og deres historier fra en gruppe lande, der har oplevet meget voldsomme forandringer. Bogen beskæftiger sig med mennesker, forfatteren har mødt både før og efter jerntæppets fald. Desuden beretter forfatteren om sine indtryk af steder og byer i Central- og Østeuropa.Thue Grum-Schwensen, født 1956. Har bifag i samfundsfag på Københavns Universitet og blev siden uddannet som journalist på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus. Har i perioder været politisk aktiv i SF og en kort periode i Socialdemokratiet. Han har blandt andet været opstillet til Europaparlamentet for SF.Har arbejdet på adskillige større og mindre dagblade – senest i 20 år på Skive Folkeblad. Er i dag selvstændig med firmaet Thues Skrivestue, hvor han blandt andet arbejder både med journalistiske opgaver, som foredragsholder og meget andet.Har rejst meget flere steder i verden. Internationale forhold og udenrigspolitik har altid interesseret.Ikke mindst i Østeuropa er der rejst både før og efter murens fald – og jævnligt over en længere årrække. Senest i en to måneders togrejse i sommeren 2019.Thue Grum-Schwensen har også rejst i flere østeuropæiske lande, der ikke er omtalt i denne bog.På Danmarks Journalisthøjskole bestod Thue Grum-Schwensen i 1984 med et hæfte, der handlede om Tjekkoslovakiet og Ungarn. Han har også skrevet kronikker og artikler om internationale forhold.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Østeuropæiske oplevelser er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Thue Grum-Schwensen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Thue Grum-Schwensen bog online og også downloade det gratis!

Østeuropæiske oplevelser af Thue Grum-Schwensen ...

Oplev Vejle. Vejle og omegn byder på unikke oplevelser året rundt. Hvad enten du har børn, er vild med fodbold, shopping, holder af motion i naturen og livet på fjorden, elsker opera, rock og kunst, er filmnørd eller interesserer dig for historien i Jelling.

Studietur til Riga - charme og brutal historie | AlfA Travel

I centrum for bogen "Østeuropæiske oplevelser" er mennesker, der bor og lever i Østeuropa. Og deres historie

RELATEREDE BØGER

Mark bliver skadet
Sundhedsfaglig ledelse
Farlig frihed
Nakna
Behåll hatten på - erotisk novell
Little monsters - the creature
Den forgyldte baby
Det virkelige liv
Cindys glory
Fædra
Vietnam
Efter mørke
En \
Fælles tænkning med børn
Horsens afterbeat
En egoist
Forandringspædagogik
Bønder, præster og herremænd