Tennis

UDGIVELSESDATO 01-10-2010
FORFATTER Robert Zola Christensen
ISBN 9788702104974
FILSTØRRELSE 4,86 MB
FILNAVN Tennis.pdf
Defalske9ere.dk Tennis Image
Morten, der har rundet de fyrre, finder en dag sin ellers så fornuftige ingeniørkone, Iben, i lag med tennismakkeren, Henrik. Iben flytter hjemmefra, og deres syge datter, Trine, bliver gidsel i spillet mellem forældrene. For Morten står dog én ting klart: Iben skal hjem igen, koste hvad det vil! I denne sorgmuntre og ironiske kriseroman kommer en mærkværdig svensker, Göran, til at spille en central rolle som kombineret skytsengel og plageånd i Mortens forsøg på at samle stumperne af sin tilværelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Tennis-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Robert Zola Christensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Tennis online nu så nemt!

HØJBY TENNIS KLUB - Forside

Birkerød Tennisklub er en del af Dansk Tennis Forbunds talentmiljøer, der er etableret i samarbejde med C WorldWide. Samarbejdet og dermed talentmiljøerne går under navnet C POTENTIAL, da det blandt andet handler om at finde potentiale blandt unge tennisspillere i Danmark.

Tisvilde Tennis

TMG Tennis er en hyggelig klub med tennisbaner beliggende midt i Mårslet naturpark, godt beskyttet af træer og buske. Vi har et dejligt klubhus med omklædning, borde og stole til afslapning efter kampene.

RELATEREDE BØGER

Løver
Paladin-profetien - Arven
Stygge Krumpen - Del 2
Sværkeslægten 2
Teenagestatsministeren tager over
The Ship Of Love - The Pink Collection 7
Bider Gloria? Blå Læseklub
Hedevandringer
Slægten 19: Sværmeri
Skumringstimen
Kameliadamen
Rejsende
Córki szefa - opowiadanie erotyczne
Den lille stygge om mænd
エルフの運命 1: 鉄の戦士たち
Hosekræmmeren og andre noveller
Fredagsrånarna i Århus
Resan för livet del 4
Vagabonden Kim