Rejsen gennem sorgen

UDGIVELSESDATO 23-12-2019
FORFATTER Ingebrit Mouritzen
ISBN 9788743063216
FILSTØRRELSE 10,29 MB
FILNAVN Rejsen gennem sorgen.pdf
Defalske9ere.dk Rejsen gennem sorgen Image
'Rejsen gennem sorgen' er en ærlig, kærlig og utrolig stærk fortælling om Ingebrits sorgproces, efter at hun mistede sin to dage gamle søn.En fortælling, som ikke kun giver en rørende, smuk indsigt i hele Ingebrits følelsesregister, men som også bidrager med hendes personlige og alternative tiltag.Tiltag, som frit kan anvendes af enhver, der er i dyb sorg.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Rejsen gennem sorgen blev skrevet den 23-12-2019 af forfatteren Ingebrit Mouritzen. Du kan læse bogen Rejsen gennem sorgen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ingebrit Mouritzen.

Jorden rundt med Svend på 80 | Se online her | DRTV

Forlaget skriver: Døden - En overlevelsesguide er en håndbog til den højst ufrivillige psykologiske og eksistentielle rejse gennem sorgen, du brutalt er blevet sparket af sted på. Den fjerner ikke sorgen - men forhåbentlig kan den hjælpe dig med at navigere bedre i den måske største krise i dit liv.

Rejsen gennem sorgen | Arnold Busck

AFLYST - Giv plads til sorgen og lidelsen. 11.03.20. Ved Jesper Munk Jakobsen. Cand.mag. i retorik, kommunikatør, blogger, forfatter og digter. For ca. 2 år siden døde Jesper Munk Jakobsens kæreste i en alder af 27 år. ... Alt sammen vigtige elementer på rejsen gennem lidelsen og sorgen. ...

RELATEREDE BØGER

Liv och död
- og størst af disse
Hulter-Bulter-Folket
Kåd på motorcykel
Los tres mosqueteros
Fodgængeren
Uusiutuminen
Den dyre flugt
Die nackte Wahrheit über Projektmanagement
Højt spil
Den store kærlighed
Infernal Devices
Blikæsken
Blod
Edition Érotique 5: Karibik und die wilde Leidenschaft