Højt spil

UDGIVELSESDATO 14-03-2019
FORFATTER Robert B. Parker
ISBN 9788711475874
FILSTØRRELSE 7,34 MB
FILNAVN Højt spil.pdf
Defalske9ere.dk Højt spil Image
Da den alkoholiserede drabsefterforsker Jesse Stone opdager, at hans skuespillerkone er ham utro med sin agent, slår han sig for alvor på flasken. En skilsmisse og en fyring senere beslutter han sig for at komme så langt væk fra ekskonen som muligt, og selvom han dukker fuld op til samtalen, lykkes det ham at score jobbet som politichef i den lille by Paradise i Massachusetts. Han opdager dog hurtigt, at der er alvorlige problemer i den idylliske lilleby, og at han selv ikke er meget mere end en brik i et spil ...Den amerikanske forfatter Robert B. Parker (1932-2010) debuterede i 1974 med sin første roman om Boston-privatdetektiven Spenser. Spenser var hovedperson i mere end 40 bøger, men Robert B. Parker skrev også adskillige andre romaner. Flere af dem er filmatiseret, blandt andet 'Appaloosa', der ramte biograflærrederne i 2008.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Højt spil-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Robert B. Parker. Med webstedet defalske9ere.dk læses Højt spil online nu så nemt!

højt — Den Danske Ordbog

Regeringen spiller højt spil med genåbningen. 14. april 2020 14. april 2020; af Kristian Thulesen Dahl; I disse dage sker første fase af genåbningen. De mindste børn skal tilbage til daginstitutioner og skoler. Det er der givet mange børn - og nogle af deres forældre - der ser frem til.

Tv-premiere på gambler-komedie med Bruce Willis: Om TV 2

Højt spil. Mandag d. 06. januar 2020, kl. 20.00. Del denne artikel. Del denne artikel. Hele verden holder vejret og beder til, at Trump har en strategi. Tegning: Jens Hage. LÆS MERE. Debatinterview Abonnement Asger Aamund: Jeg synes, at Trump har gjort det helt rigtige ved at angribe ...

RELATEREDE BØGER

Verdens værste ven
Puck of Pook's Hill
Finansiel rådgivning - erhverv
Tiotusen meter - erotisk novell
Sandheder & løgne #2: Flere sandheder & løgne
Affald og fantasi
Ord der forandrer
Heksenes forsvarer
Fallen #4: De forsvundne levn
Det kom för mig i en hast - Historien om barnamörderskan Ingeborg Andersson
Frantz-bøgerne (6) - Frantz og den hemmelige klub
Grønland
Husk mig!
Kejserfortællingen