Det lejlighedsvise indfald

UDGIVELSESDATO 28-11-2019
FORFATTER Elena Ferrante
ISBN 9788740059984
FILSTØRRELSE 6,67 MB
FILNAVN Det lejlighedsvise indfald.pdf
Defalske9ere.dk Det lejlighedsvise indfald Image
En hjertevarm ugentlig hilsen fra en af vores allerstørste forfattereIgennem et år fra januar 2018 til januar 2019 har en af vores litterære samtids mest elskede stemmer, Elena Ferrante, skrevet en ugentlig klumme i den britiske avis The Guardian. Her samles klummerne for første gang til en smukt illustreret bog om årets gang, kærlighed og familie, hverdag og fest, sorg og ensomhed, ungdom og aldring, kort sagt nogle af menneskelivets største temaer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Det lejlighedsvise indfald er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Elena Ferrante. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Elena Ferrante bog online og også downloade det gratis!

Det lejlighedsvise indfald | BogMarkedet

Titel: Det lejlighedsvise indfald Undertitel: Et år i klummer Forfatter: Elena Ferrante Originalsprog: ita Sider: 224 Omslag: Hardback Forlag: C & K. Kommentarer Du skal være logget ind for at kommentere Opret en artikel. Opret artikel. Forlag - Nye udgivelser. prorex. Hovedland. Forlaget snepryd. Torgard. Grif. People'sPress. Alinea.

Det lejlighedsvise indfald | BogMarkedet

Det lejlighedsvise indfald. 145 trykte sider ... Desværre kan Bookmate ikke kontrollere alle overførte filer, idet det ikke er teknisk muligt. Hvis du finder ulovligt eller stødende materiale på vores tjeneste, beder vi dig om at rapportere det til os ved at sende en e-mail til [email protected]

RELATEREDE BØGER

La llama sagrada
Odjuret från Florens
Nonnis Reise um die Welt Von Frankreich über England nach Amerika
Macbeth
Det påklædte hjem
TAELUN - Folge 4 - Die Kunst des Täuschens
Erhvervsbeskatning
Martin Luther - Første Mosebog Bind 3
Blue Velvet
Magiske væsner i Danmark #3: Ingrid og åmanden
Beniowski
Rød høst
James Penneys nye identitet
Rædselens fanger
Barbapapas teater