Helbredelse af traumer

UDGIVELSESDATO 04-09-2017
FORFATTER Peter A. Levine
ISBN 9788702188653
FILSTØRRELSE 8,84 MB
FILNAVN Helbredelse af traumer.pdf
Defalske9ere.dk Helbredelse af traumer Image
Undersøgelser har vist, at personer, der overlever en ulykke, en katastrofe eller som har haft traumatiserende barndomsoplevelser, ofte er plaget af livslange symptomer såsom ængstelse, depression, uforklarlige smerter, træthed og belastende adfærd.Peter A. Levines metode, Somatisk Experiencing, har vundet stor udbredelse både her og ude i den store verden. Metoden blev præsenteret i bogen Væk tigeren og udbygges her med en række øvelser i skrift og tale. Lær f.eks hvordan man udvikler kropsbevidsthed , så man kan ´genforhandle´ og helbrede traumer, lær om ´førstehjælpsmetoder´ til krisesituationer, lær om naturens inspirerende lektioner, følelsernes psykologiske rødder med mere.Peter A. Levine kommer jævnligt til Danmark og uddanner undervisere.Denne udgave indeholder lydfiler med øvelser og kræver en læser, der understøtter lyd. Man kan bl.a. læse og afspille lydfilerne i Readium, der er et gratis plug-in til Google Chrome.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Helbredelse af traumer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter A. Levine. Med webstedet defalske9ere.dk læses Helbredelse af traumer online nu så nemt!

PTSD, traumer og kognitiv adfærdsterapi | PJKP

Levine L.A. "Væk tigeren - helbredelse af traumer. Den naturlige evne til at forvandle overvældende oplevelser. 1998. Borgen. Sørensen, L. J. 2005. "Smertegrænsen - Traumer, tilknytning og psykisk sygdom". Dansk Psykologisk Forlag. Opdateret den 20. april 2020

Hvad er EMDR? - En effektiv metode til behandling af traumer

Helbredelse af traumer En banebrydende metode til at gendanne kroppens visdom Undersøgelser har vist, at personer, der overlever en ulykke, en katastrofe eller som har haft traumatiserende barndomsoplevelser, ofte er plaget af livslange symptomer såsom ængstelse, depression, uforklarlige smerter, træthed og belastende adfærd.

RELATEREDE BØGER

Otto er et næsehorn
Kong Hans og fasankokken til bisættelse
Hubertus Hugtand
Sygepleje på intensiv
Det lille hus på prærien 1 - Det lille hus i den store skov
Maika bleibt bei mir
Et juleeventyr
Sommerens hemmeligheder
Til rekonstruktionen af kritikken af den politiske økonomis omfangslogiske status
Rikosreportaasi Suomesta 1984
Tyrkisk begynderkursus CD-ROM & download