Det tidlige forår

UDGIVELSESDATO 01-04-2015
FORFATTER Tove Ditlevsen
ISBN 9788702172867
FILSTØRRELSE 5,42 MB
FILNAVN Det tidlige forår.pdf
Defalske9ere.dk Det tidlige forår Image
„Barndommen er lang og smal som en kiste, og man kan ikke slippe ud af den ved egen hjælp. Den er der hele tiden, og alle kan se den lige så tydeligt, som man kan se Smukke-Ludvigs hareskår. Det er med ham ligesom med Smukke-Lili, der er så grim, at man ikke kan forestille sig, hun nogensinde har haft en mor. Alt hvad der er grimt eller uheldigt, kalder man smukt, og ingen ved hvorfor. Man kan ikke slippe ud af barndommen, og den hænger ved en som en lugt. Man kan mærke den hos andre børn, og hver barndom har sin egen lugt. Man kender ikke sin egen og er sommetider bange for, at den er værre end de andres. Man står og taler med en anden pige, hvis barndom lugter af aske og kul, og pludselig træder hun et skridt tilbage, for hun har mærket den frygtelige stank af ens egen barndom.'Det tidlige forår er den samlede udgave af Tove Ditlevsens to første erindringsbøger Barndom og Ungdom. Sammen med denne bogs efterfølger Gift står Tove Ditlevsens erindringsbøger som et hovedværk i dansk litteratur.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Det tidlige forår blev skrevet den 01-04-2015 af forfatteren Tove Ditlevsen. Du kan læse bogen Det tidlige forår i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Tove Ditlevsen.

Beskær bærbuske i det tidlige forår - YouTube

'Det tidlige forår' er den samlede udgave af Tove Ditlevsens to første erindringsbøger; 'Barndom' og 'Ungdom', begge fra 1967. For mig står de som nogle af de bedste erindringsbøger i dansk litteratur overhovedet. De beskriver så fint en piges opvækst på Vesterbro i København i 1920´erne og 1930´erne.

Det forsvundne forår | LISBETHS HAVEBLOG

Skadedyr i det tidlige forår 28. marts 2017 copyright Gefion Med foråret kommer ofte også angreb af skadedyr. Hvornår skal der behandles? - Og hvad er status på lys bladplet? Endnu ses kun meget spor adiske angreb af lys bladplet øst for Storebælt .

RELATEREDE BØGER

Grev Reventlow og bondens frigørelse
Gudspartiklen
Cases om organisation og ledelse
Det blinde vidne
Vejen til virkeligheden
Danmarkshistorier for børn (38) (år 1848-1900) - Knud Rasmussen
Hurtigt i gang med Windows ME
Sommerferie
Fra Flensborg sporskifte til Loretto
Österreich - Austria
Den Sorte Ø
Japan: i går – i dag – i morgen: Forsøg på et portræt
Creating Knowledge Advantage
Vi kan börja nu, Johanna!
Mere end venner
1000-Årsriget