Få mere ud af dine voksne

UDGIVELSESDATO 24-05-2019
FORFATTER Carsten Overskov
ISBN 9788726080711
FILSTØRRELSE 10,40 MB
FILNAVN Få mere ud af dine voksne.pdf
Defalske9ere.dk Få mere ud af dine voksne Image
Hvordan får man lokket flere penge ud af de voksne?Hvordan får man topkarakterer i skolen – uden at slide for alvor?Hvordan får man mors nye kæreste til at skride?Det er kun et par af de spørgsmål, du får svar på i denne bog. 'Håndbog for det kloge barn' er sprængfyldt med råd og vink for den, der vil have mere ud af sine voksne. Bogen er en sand guldgrube for den, der ønsker sig et helt nyt liv – men uden at lave alt for meget om på sig selv. Og det gælder om at få den læst, før alle de andre ...Carsten Overskov (1946-2015) var en dansk journalist og forfatter. I løbet af sin karriere arbejdede han blandt andet som journalist for Politiken og Danmark Radio, hvor han i mange år var tilknyttet Børneradio. Carsten Overskov har både skrevet børne- og ungdomsbøger, undervisningsmateriale og manuskripter til tv-serier.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Få mere ud af dine voksne er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Carsten Overskov. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Carsten Overskov bog online og også downloade det gratis!

Få mere ud af dine voksne af Carsten Overskov

Få mere ud af dine voksne (Forfatter: Carsten Overskov, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788726080032)

Dækning af merudgifter til voksne

I Island har man testet bredt i befolkningen - både raske børn og voksne. Herfra ved vi, at der findes utrolig lidt virus i svælget på børn, hvor der er meget mere hos voksne.

RELATEREDE BØGER

Nekromathias #2: Alt godt fra graven
Stop stofskiftevanviddet
Slavernes skibe
Weihnachten für Daniel - Der Fremde - 2 Weihnachtserzählungen
Doktor Zivago
SJÆLLANDSKE KRØNIKE
Mit første kys
GamerAgenterne. Lagkage varer evigt
Minimis tæller
De fem
Det glade kompagni
Under Cassiopeia
Grunnleggende digitale ferdigheter for lærere