Fjerne kloder

UDGIVELSESDATO 22-08-2019
FORFATTER Gunver Lystbæk Vestergård
ISBN 9788702273700
FILSTØRRELSE 9,76 MB
FILNAVN Fjerne kloder.pdf
Defalske9ere.dk Fjerne kloder Image
Der er ikke otte, men milliarder af planeter i Universet, og mange af dem ligger i et lunt smørhul, hvor de potentielt kan huse liv. Den opdagelse er en af de største i den moderne astronomi, og vi er kun lige begyndt at forstå, hvad der egentlig gemmer sig derude i kosmos af bizarre kloder. FJERNE KLODER beskriver erkendelsesrejsen, fra Giordano Bruno blev brændt på bålet i år 1600 for sin kætterske idé om uendelig mange planeter – og til konstruktionen af små satellitter, som måske kan besøge de nærmeste af disse exoplaneter og lede efter livstegn på dem. Undervejs møder vi forskerne ved fronten, som kigger hinsides solsystemet og kæmper for at besvare det ultimative spørgsmål: Er vi alene?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Fjerne kloder-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Gunver Lystbæk Vestergård. Med webstedet defalske9ere.dk læses Fjerne kloder online nu så nemt!

Bogen Fjerne kloder

Dine browserdata er de oplysninger, Internet Explorer gemmer på en pc, mens du surfer på internettet. Det dette er med til at give dig en bedre brugeroplevelse på internettet og omfatter oplysninger, du har angivet i formularer, og adgangskoder og websteder, du har besøgt.

Fjern skjulte data og personlige oplysninger ved at ...

Fjerne kloder (bog) af forfatteren Gunver Lystbæk Vestergård | Naturvidenskab div. | Der er ikke otte, men milliarder af planeter i Universet, og mange af dem ligger i et lunt smørhul, hvor de potentielt kan huse liv. Den opdagelse er en af de s

RELATEREDE BØGER

Mine egne veje
Dobbeltliv
Onde ånder
Tre historier fra Brande
Ro
Drenge, kys og kolde fødder. Drenge & ... 3
Den halve sol
Tokyo
Palme. Elsket og hadet
Barndom
Bevar roen
Eva + Adolf
Unter dem karierten Flanellhemd: Erotische Novelle
Krigsdøtre - en fortælling fra det 20. århundrede
24 julefortællinger
Holberg Danmarks riges historie 2
Værd at dø for
Hævneren