Fribytterdrømme

UDGIVELSESDATO 30-01-2017
FORFATTER Tom Kristensen
ISBN 9788702201079
FILSTØRRELSE 6,92 MB
FILNAVN Fribytterdrømme.pdf
Defalske9ere.dk Fribytterdrømme Image
Tom Kristensen debuterede i 1920 med digtsamlingen Fribytterdrømme,hvor ca. halvdelen af digtene kan karakteriseres som ekspressionistiske. Disses motiver hentes fra eksotiske lande eller fra storbyproletariatet og er holdt i en stram, rytmisk form og med dyrkelse af ordenes og farvernes rent sansemæssige værdi. Digtene gengiver ikke nogen konkret ydre virkelighed, de peger på sig selv som æstetiske frembringelser, prioriterer den suveræne, artistiske formsans.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Fribytterdrømme-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tom Kristensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Fribytterdrømme online nu så nemt!

Tekst - Fribytter af Tom Kristensen - Rødder

"Fribytter" er det første digt i Tom Kristensens debutdigtsamling Fribytterdrømme, som udkom i 1920. Digtet bliver ofte betegnet som et programdigt for den litterære retning, vi kalder ekspressionismen. I digtet bliver fribytteren, som er en slags sørøver, et billede på digteren.

Fribytterdrømme giver helaftens-koncerter | GAFFA.dk

Originaltekst af Tom Kristensen. Er en Fribytter ikke en Sejler, der flakker fra grønt til rødt og vaagnede stirrer mod Livet, men søvnigt mod alt, som er dødt?

RELATEREDE BØGER

Jeg ser dig
Silk Road: Monks, Warriors & Merchants
Nova 5: Kelten - erotisk novell
Den fattige lorden
Rostock, Falk Extra
Hotel California - erotic short story
Teaching English in the 21st century : central issues in didactics
Djævleøen
Lasse er ude om natten
Strategier for organisationsændring