Yngstemandens dagbøger fra Danmark-Ekspeditionen

UDGIVELSESDATO 13-05-2019
FORFATTER Charles Sophus Poulsen
ISBN 9788726137590
FILSTØRRELSE 2,49 MB
FILNAVN Yngstemandens dagbøger fra Danmark-Ekspeditionen.pdf
Defalske9ere.dk Yngstemandens dagbøger fra Danmark-Ekspeditionen Image
Der er skrevet mange spændende beretninger om Danmarksekspeditionen til det nordøstligste Grønland i 1906-1908. Charles Poulsen deltog som det yngste medlem af besætningen, kun 17 år gammel. Derfor er han ofte blevet overset til fordel for de mere prominente besætningsmedlemmer. Men Charles førte også dagbog under ekspeditionen, og gennem hans øjne oplever vi både de mange prøvelser i ismarken, de kedelige rutiner, den ensformige kost og ængstelsen for de tre besætningsmedlemmer, der forsvandt deroppe.Charles Poulsen (1888-1952) var en dansk sømand og forfatter. I 1906-1908 deltog han som den yngste deltager i Danmarksekspeditionen til Grønlands nordøstlige egne. Charles Poulsen fortsatte livet som sømand, da han vendte hjem fra Grønland, og blev i 1921 forfremmet til skibsfører. I 1927 måtte han opgive livet på havet, efter han pådrog sig øjenskader under en brand om bord.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Yngstemandens dagbøger fra Danmark-Ekspeditionen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Charles Sophus Poulsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Charles Sophus Poulsen bog online og også downloade det gratis!

Danmark-ekspeditionen - Wikipedia, den frie encyklopædi

Danmarks længste ord har hele 51 tegn. Det er dog intet i forhold til verdens længste ord, der tager over tre timer at udtale. Prøv i dag på Samlino.dk/laan.

Danmark-ekspeditionen - Wikipedia, den frie encyklopædi

Danmark-ekspeditionen var en dansk ledet ekspedition til Nordøstgrønland i perioden 1906-08 og var udtænkt af ekspeditionslederen Ludvig Mylius-Erichsen. Desuden skulle amerikaneren Robert Pearys påstand om, at en øst-vest kanal adskilte det nordligste Grønland fra den sydlige del undersøges.

RELATEREDE BØGER

Varmegenvinding på ventilationsanlæg
Velkommen til dybet
En nævefuld ris
Karl und Bent #6: Karl und Bent bauen ein Auto
Du er dejlig, Pia!
Et pust af sne og aske 1-2
30 små historier
Løgstrup & Sløk
Dronning Anna Sofie
Historier til drenge
Magiske måneder
Feministimies – eroottinen novelli
For og bag kulisserne. Danmark under den anden verdenskrig
Livs-form
Gangsteritappo
Bekendelsen
Rikke og Rokke redder julen
Livstykke med spændetrøje: barndomserindringer
UKLÍZEČ 5: JSI NA ŘADĚ