Lærebog om indkomstskat

UDGIVELSESDATO 20-08-2019
FORFATTER Aage Michelsen
ISBN 9788757443561
FILSTØRRELSE 7,18 MB
FILNAVN Lærebog om indkomstskat.pdf
Defalske9ere.dk Lærebog om indkomstskat Image
Bogen, der nu foreligger i en 18. udgave, tilsigter at give en systematisk fremstilling af dansk indkomstskatteret. I denne udgave af lærebogen er der sket flere ændringer både i bogens indhold og i forfatterkredsen. En væsentlig ændring, som fortjener særlig omtale, er, at professor emeritus Aage Michelsen, som har været forfatter på lærebogen og en bærendekraft siden dens 1. udgave i 1975, har valgt at træde ud. Vi, der skal løftearven efter Aage, takker ham for den store viden, han har bidraget med, og det store arbejde, han har lagt i lærebogen gennem årene. Vi vil gøre os umage med at forvalte arven og fortsætte den redaktionelle linje, som lærebogen er kendt for.I forhold til de indholdsmæssige ændringer skal det særligt nævnes, at vi har tilføjet et nyt kapitel 5 om omgåelse, fordi emnet med LL § 3 samt nyerepraksis har fået en central placering i skatteretten. Til gengæld er kapitlerne om pensionsbeskatning og strafferetlige sanktioner bortfaldet fra og med denne udgave. Dertil kommer, at der er foretaget strukturmæssige ændringer, hvor nogle kapitler er skrevet sammen og andre er skilt ad. Ændringerne er foretaget med et ønske om at bibringe læseren, herundersærligt de studerende, der anvender bogen, en endnu bedre forståelse af skatteretten. Det hensyn ligger også bag bogens omfang og vægtning af de enkelteemner, der i overvejende grad er bestemt af, at bogen anvendes som grundlag for undervisningen ved CBS, universiteterne m.fl.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Lærebog om indkomstskat er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Aage Michelsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Aage Michelsen bog online og også downloade det gratis!

Lærebog om indkomstskat 18 udg - Studenterboghandelen

Lærebog om indkomstskat giver en systematisk fremstilling af dansk indkomstskatteret. Dens omfang og vægtning af de enkelte emner er i overvejende grad bestemt af, at Lærebog om indkomstskat også anvendes som grundlag for undervisningen ved handelshøjskolerne og universiteterne.

Lærebog om indkomstskat — CBS Forskningsportal

TY - BOOK. T1 - Lærebog om indkomstskat. 10. udgave. AU - Michelsen, Aage. AU - Askholt, Steen. AU - Bolander, Jane. AU - Engsig, John. PY - 2003

RELATEREDE BØGER

Klockan och Matskålen
Den eneste ene
Hotellet
Nye tricks
Det kan du selv gøre
Danser med wienerbrød
Lucie
Inferno. Die ersten Blitzsiege - Tatsachenroman
Feernes krige - Bind 1
Operation Skæbnespil
China South & Guangzhou
Den som alle ser
Sædelighedsfejden
Meetings of Cultures in the Black Sea Region