Jeg er bare taxamand

UDGIVELSESDATO 13-04-2018
FORFATTER Jesper Grunwald
ISBN 9788711970119
FILSTØRRELSE 3,82 MB
FILNAVN Jeg er bare taxamand.pdf
Defalske9ere.dk Jeg er bare taxamand Image
JESPER GRUNWALDS LIV er historien om provinsdrengen, der blev uddannet journalist og røg helt til tops som leder og chef i DR. Han blev redaktør på og senere kanalchef for radioens succesfulde kanal P3. Han har været chef for regionalradioerne i København og på Bornholm. Karrieren toppede som programchef og chefredaktør for alle radioens kanaler. Ridder af Dannebrog. Stedfortræder i DR‘s direktion. – Men så en dag valgte han at slutte festen, da kampene og intrigerne i Danmarks medievirksomhed nr. 1 blev for meget. Som han siger: '… Jeg var trætte af dem – og de var trætte af mig… ' Efter nogle konsulentjobs i JP/POLITIKENS HUS og som selvstændig, besluttede Grunwald at realisere en gammel drøm om at køre taxi. Og så begyndte han at skrive historier på Facebook, på sin blog og i Ekstrabladet som taxamand.dk – verden set gennem forruden på en Mercer.Denne bog er en samling af nogle af historierne fra manden, der tog springet fra den redigerede virkelighed – og på hovedet ud i den virkelige virkelighed.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Jeg er bare taxamand-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jesper Grunwald. Med webstedet defalske9ere.dk læses Jeg er bare taxamand online nu så nemt!

Jeg er bare taxamand, Jesper - dba.dk - Køb og Salg ...

Jeg er bare taxamand (Forfatter: Jesper Grunwald, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: zip_mp3, Type: lydbog, download, ISBN: 9788711970119)

Jeg er bare taxamand af Jesper Grunwald

Køb 'Jeg er bare taxamand' nu. Denne lydbog er en samling af nogle af historierne fra manden, der tog springet fra den redigerede virkelighed - og på hovedet

RELATEREDE BØGER

Israel eller Palæstina: Konflikt uden ende?
Monique's Verden - Fyrtøjet
Ferstrendi kistillinn
Velfærdssamfundets sociale pionerer
Balletmesteren
Book of Longing
Østers, Marie og mig
Den medicinske seers kostguide
Hiszpańskie lato - opowiadanie erotyczne
Arkielämää
Johan Ludvig Heibergs poetiske skrifter (bind 8)
Diktboka
Vi ses igen
William Kejsers håndbog
Fredagsintervjun - Ann Heberlein
De tre skalke
Stjernestøv 3
Mere om os børn i Bulderby